-
بک آپ گیری یا انتقال اطلاعات یک کامپوننت خاص از سایتی به سایت دیگر
سلام
من می خواهم دو تا از کامپوننت ها را به همراه اطلاعات موجود در آن ها را به سایت دیگر منتقل کنم
چطور می توانم این کار را انجام دهم
مثلا می خواهم کامپوننت RSForm pro و ACYMailing به همراه اطلاعات آنها مثلا گزارش های ایمیل های ارسالی و ... را به سایت جدید منتقل کنم ( فقط همین دو تا کامپوننت و نمی خواهم بک آپ کلی بگیرم)
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-10-2016 05:37 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
شما باید جداول و ردیف های مربوط به دو افزونه بالا را در دیتابیس پیدا کنید و آنها را برون ریزی کنید، سپس در سایت جدید دو کامپوننت را نصب کنید و اطلاعات کامپوننت ها در دیتابیس قبلی را در دیتابیس جدید درون ریزی کنید، ضمناً پشتیبانی از افزونه تجاری ممنوع می باشد.
ویرایش توسط mediawiki : 02-10-2016 در ساعت 06:48 AM
-
2 کاربر زیر از mediawiki عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
wamp را نصب کردم
حالا می خواهم از یک سایت آنلاین دو تا کامپوننت را بیارم روی سایت دوم که روی wamp نصب است
لطفا راهنمایی کنید
-
-
هر دو کامپوننت نسخه رایگان دارند و من از نسخه رایگان آنها استفاده می کنم
کامپوننتی برای این کار وجود ندارد؟
آموزشی برای برون ریزی و درون ریزی نیست؟
-
-

نوشته اصلی توسط
jahan654
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هر دو کامپوننت نسخه رایگان دارند و من از نسخه رایگان آنها استفاده می کنم
کامپوننتی برای این کار وجود ندارد؟
آموزشی برای برون ریزی و درون ریزی نیست؟
دروود
فقط AcyMailing نسخه رایگان داره !
در پناه ایزد
-
-
کامپوننت معمولاً به صورت کلی پشتیبان می گیرند ولی موردی شما می خواهید یک حالت موضعی دارد.
پیشنهاد یک محیط توسعه محلی در کامپیوتر خودتان با xampp راه اندازی کنید (تا در یک محیط آزمایشی شما این کار را انجام دهید و امتحان کنید سپس در محیط اصلی اقدام به چنین کاری کنید) و پس از نصب xampp پیغام دهید تا مرحله بعدی را خدمتان عرض کنم.
-
کاربر مقابل از mediawiki عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ای کاش XAMPP نصب می کردید، خب مشکلی نیست حالا جوملا را طبق آموزش [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نصب کنید.
-
-
جوملا را نصب کردم دو افزونه را هم نصب کردم
حالا می خواهم از یک وب سایت اطلاعات اون دو افزونه به جوملایی که روی لوکال نصب کردم منتقل کنم؟ (کنترل پنل هاست دایرکت ادمین است)
-
-
خب من بررسی کردم، دیدم که افزونه ACYMailing در بخش مدیریت جوملا امکان برون ریزی (Export کردن) خاصی را دارد، پس اول از این افزونه شروع می کنیم شما به منوی کامپوننت ها بروید و در گزینه های کامپوننت در منوی کاربران بروی بخش صدور کلیک کنید، شما باید تصاویر زیر را ببینید:
هانطور که می ببینید شما یکسری *****ها دارید و می توانید انتخاب کنید که کدام گزینه را می خواهید انتقال دهید اگر تمام مواردی که شما می خواستید بود پس از فعال کردن (سبز شدن) مقابل گزینه موردنظر شما، در نهایت کلید صدور را کلیک کنید، در صورتی که مواردی که شما می خواهید انتقال دهید نبود باید به مرحله بعد بروید.
-
-
دروود
همانند این اموزش میتونید دیتابیس های کامپوننت های مورد نظر رو انتخاب کنید
و فایل های بخش ادمین و کاربری رو انتقال بدید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)