-
مشکل در بخش ثبت کاربر سایتم لطفا کمک کنید
سلام
من ی مشکل اساسی واسم پیش اومده بخش کاربران سایت من کار نمیکنه یعنی ثبت کاربر کار نمیده بقیه کامپننتام که به بخش کاربران باید دسترسی داشته باشند(مثلا بخش تیکت دهی نیاز به ثبت کاربران دارد ک... ) هم اجرا نمیشن..
نسخه جوملای من:Joomla! 2.5.4 Stable [ Ember ] 2-April-2012 14:00 GMT
از پشتیبانی قالب (البته قالب رایگانه سایت مرجع رو میگم)سوال کردم گفتن مشکل از قالب نیست از جوملاتون هستش.. الان چیکار کنم درست بشه و قالب سایت بهم نریزه؟
سایتم:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-11-2016 07:01 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
چه مشکلی دارد بیشتر توضیح بدهید؟
-
-

نوشته اصلی توسط
mediawiki
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چه مشکلی دارد بیشتر توضیح بدهید؟

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
وقتی در داخل سایت ثبت نام تکمیل میشه تو این مرحله میمونه و صفحه سفید میشه..
کسی نظر دگه ای نداره؟
-
-
دروود
نکته اول این که حتما جوملا خودتون رو به اخرین نسخه ارتقا بدید
نکته دوم دوزبانه بودن رو غیر فعال کنید ببینید مشکل حل میشه یا خیر
نتیجه رو اعلام کنید
در پناه ایزد
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
دروود
نکته اول این که حتما جوملا خودتون رو به اخرین نسخه ارتقا بدید
نکته دوم دوزبانه بودن رو غیر فعال کنید ببینید مشکل حل میشه یا خیر
نتیجه رو اعلام کنید
در پناه ایزد
ممنون از جوابتون ولی...
جوملا که اخرین نسخه 2.5 هستش You already have the latest Joomla! version, 2.5.4.
زبانم فقط فارسی یا فقط انگلیسی یا جفتش با هم رو گذاشتم درست نشد
امکانش هست با حذف این پوشه ( public_html/components/com_users )و اکسترکت جدید همین پوشه از فایل نصبی اولیه درست بشه؟مشکلی پیش نمیاد؟
یه سوال دگه ام اینکه وقتی کامپننت جدید که خودش بخش کاربر گیری داره نصب کنم در اخر کاربراش باید طبق بسته نصبی جوملایی که اول نصب کردم ثبت بشن؟یا با مشکل در بخش ثبت کاربر خود بسته جوملا تا خود جوملا درست نشه نمیشه کاری کرد؟
در هر صورت اطلاعی دارین بگین ممنون.
-
-
کش رو پاک کنید دوباره بررسی کنید !
خیر به این شیوه که گفتید مشکل حل نمیشه
یه بار دیگه همین جوملا و قالب رو در پوشه جداگانه نصب کنید ببینید باز هم مشکل دارید یا خیر ؟
در پناه ایزد
ویرایش توسط mersad : 02-12-2016 در ساعت 10:03 PM
-
-

نوشته اصلی توسط
mersad
کش رو پاک کنید دوباره بررسی کنید !
خیر به این شیوه که گفتید مشکل حل نمیشه
یه بار دیگه همین جوملا و قالب رو در پوشه جداگانه نصب کنید ببینید باز هم مشکل دارید یا خیر ؟
در پناه ایزد
مگه میشه دوتا جوملا رو با هم نصب کرد ؟با یک پایگاه داده؟! و نصب توی پوشه ای غیر public_htmlاین مگه میشه نصب کرد؟
توضیح بدین..
ممنون
-
-
کلا جدا نصب کنید
دیتابیس جدید بسازید
پوشه جدید بسازید
جوملا رو نصب کنید
ادرس شما به رم زیر میشه
yourdomain.ir/foldername
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)