-
ارور PHP MY Admin
سلام دوستان
من تازه کار با جوملا رو شروع کردم. تو مراحل نصب اونجا که باید تنظیمات پایگاه داده رو وارد کنیم وقتی روی Php my admin توی wamp کلیک میکنم این ارور رو میده
could not execute menu item (internal error)
could not execute run action
the system can not find the file specified
تجربه و نظر دوستان چیه؟ لطفا راهنمایی بکنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-27-2016 07:35 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دوست عزیز پیشنهاد میدم یکبار wamp رو پاک کنید و دوباره نصب کنید احتمالا مشکلتون حل بشه.
اگه نشد لطفا ورژن wamp رو بفرمایید و بگید بقیه امکانات Wamp کار میکنه یا نه؟ مثل Apache یا php
-
-

نوشته اصلی توسط
mm.mahmoodian
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
دوست عزیز پیشنهاد میدم یکبار wamp رو پاک کنید و دوباره نصب کنید احتمالا مشکلتون حل بشه.
اگه نشد لطفا ورژن wamp رو بفرمایید و بگید بقیه امکانات Wamp کار میکنه یا نه؟ مثل Apache یا php
سپاسگزارم. نصب مجدد کردم مشکل رفع شد. ولی در کل چون مبتدی هستم توی استفاده مشکل دارم. توی همین روال نصب گیرم. احساس میکنم مطالبی هست که توی آموزشی که توی سایت هست قرار داده نشده و پیش فرض باید بلد بود! چون رشته تحصیلیم برق بوده با یکسری اصول کامپیوتر توی این حوضه آشنایی ندارم. کتاب یا جزوه ای هست که پایه ای تر توضیح داده باشه؟
-
-
شما به جای اینکه Wamp را پاک و دوباره نصب کنید، بهتر است از طریق خط فرمان سرویس های خودتان را ری استارت می کردید، در ضمن برای عیب یابی باید فایل های log را بررسی کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)