سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: حل مشکل نصب جوملا 3

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

Lightbulb حل مشکل نصب جوملا 3

سلام دوستان و اساتید گرامی :

جوملای من هم مانند برخی از دوستان هنگام نصب بسته نصبی آماده قالب پلاس به هنگام ساخت جداول دیتابیس گیر میکرد و پیشروی نداشت .

گشتم و تو یه فروم این راه حل رو پیدا کردم درست شد که دیدم تو سایت شما هم دوستان زیاد با این مشکل دست به گریبانند و به همین دلیل این جا این تجربیات را برای شما عزیزان میگذارم :

ورژن پی اچ پی ربط زیادی به این مشکلات نداره . ورژن پی اچ پی من 5.3 است که با ترفند زیر خیلی راحت و در عرض 40 ثانیه نصب شد و الان دارم 3 ماهه ازش استفاده میکنم و تازه هاست و دمینم هم رایگانه !!!!!

جوملا ادعا نداره فقط تجربه میخواد که متاسفانه ......... !!!!!!!!!!!!!!

و اماراه حل : برید به پوشه installation\sql\mysql و فایل Joomla.sqlرو با نرم افزار ++ notepad باز کنید ..

حالا تمام عبارت های ENGINE=InnoDB رو با ENGINE=MyIsam عوض کنید ..

نکته : اگر از بسته نصبی (quickstart) استفاده میکنید این بلا دقیقا رو سر فایل sample_data.sql هم دربیارید .. این فایل کنار همون فایل Joomla.sql در پوشه mysql قرار داره ..

راستی نرم افزار ویرایشگر که معرفی کردم ( ++ notepad ) قابلیت جابه جا کردنو خودش داره .. لازم نیست تک تک عوض کنید !! تقریبا 60 تا باید عوض شه ..

اگر باز هم مشکل حل نشد :

اگر سایت شما در مرحله نصب اطلاعات نمونه گیر میکنه بروید داخل پوشه php و حالا فایل php.ini رو با ++ notepad بار کنید و چک کنید که مقدار این متن :

max_execution_time = 200

به همین صورتی که نوشتم باشه و اگر عدد از 200 کمتر بود باید 200 یا 250 بشود .

و حالا رفع مشکل magic quotes gpc به هنگام نصب جوملا 3

اکثر کاربران در نصب جوملا 3 با magic quotes gpc دچار مشکل میشوند که در اینترنت راه حل های زیادی در رابطه با این موضوع انتشار یافته است اما متاسفانه این راه حل ها در همه سرورها و هاستینگ ها عملی نیستند.

در این پست روشی ارائه میشود که در تمامی سرورها و هاستینگ ها قابل استفاده است و مشکل magic quotes gpc را ریشه کن میکند.

مرحله اول: جوملا 3 را دانلود کرده در هاست خود آپلود کنید و استخراج کنید.(فک کنم همه این کار رو انجام دادن)

مرحله دوم: در مکانی که جوملا 3 را استخراج کرده اید وارد آدرس زیر شوید.

installation/models

وفایل setup.php را ویرایش کنید.

مرحله سوم:

با استفاده ار اسکرول کدهای زیر را پیدا کنید.(در جوملا فارسی سطر 237 و در جوملا انگلیسی 234)

Check for magic quotes gpc.//
    $option = new stdClass;
    $option->label = JText::_('INSTL_MAGIC_QUOTES_GPC');
    $option->state = (ini_get('magic_quotes_gpc') == false);
    $option->notice = null;
    $options[] = $option;

مرحله چهارم: کدهای فوق را حذف کنید و خیره کنید.

مرحله پنجم: حالا جوملا 3 را نصب کنید.

ولی نکته مهمی که در رابطه با این روش وجود داره اینه که احتمال میرود با این کار در ایجاد و ویرایش محتوا مشکل بوجود آید (البته این مشکل برای من پیش نیامد و احتمالش خیلی کمه)

راه حل این مورد:

مرحله اول: وارد آدرس libraries/joomla/filter در روت بشین و فایل input.php شده را بصورت زیر ویرایش کنید.

مرحله دوم: به کمک اسکرول بار سطر در نزدیکی های سطر 261 تابع clean را پیدا کنید و اعمال زیر را در آن اعمال کنید.

public function clean($source, $type = 'string')
    {
    // Handle the type constraint
    switch (strtoupper($type))
    {...در این قسمت کدهای زیایی وجود دارد که کاری با آنها نداریم
    }
    if(get_magic_quotes_gpc()) $result = self::_stripSlashesRecursive($result);
    }

تابع فوق طولانیتر از چیزی هست که من نوشتم، در قسمت قرمز رنک کدهای زیادی است که ما کاری با آنها نداریم ما فقق یکه شرط بعد ار آهن کدها به تابع اضافه میکنیم که با رنک آبی نشان داده شده.

مرحله سوم: اضافه کردن یک تابع برای این فایل(در دستور شرطی فوق یک تابع فراخوانی کردیم که بایذ آن تابع را به فایل اضافه کنیم). حالا باید یک تابع به این فایل اضافه کنیم که در هنگام فعال بودن یا نبودن Magic Quotes GPC مشکلی پیش نیاد چون ما تابع قبلی را برپایه فعال نبودن Magic Quotes GPC برنامه ریزی کردیم و این تابع را فراخوانی کردیم. برای این کار به سطر 755 (تقریبا آخر فایل) مراجعه کنید و تابع stripSlashesRecursive را بصورت زیر اضافه کنید.

}

protected static function _stripSlashesRecursive($value)
    {
    $value = is_array($value) ? array_map(array('JFilterInput', '_stripSlashesRecursive'), $value) : stripslashes($value);
    return $value;
    }

}

قسمت آبی رنگ (تابع) به کدها اضافه شده است اگه دقت کنید تابع دقیقا قبل از آخرین ( { بسته ) قرار گرفته است.

نظر یادتون نره و هر مشکلی تو جوملا هست من در خدمت هستم .

سایت من که گفتم مشکل داشت و الان درست شده و دمین و هاستش رایگانه هم این آدرسشه :

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

من هم طراح وب هستم وهم طراح الکترونیک که اگر تو هر کدوم از این 2 زمینه کمکی از دستم بر بیاد کوتاهی نمیکنم .

ارادتمند همه شما سروران گرامی ( امید ) کوچیک همه بچه های باحال
    ویرایش توسط omidmetal : 03-01-2016 در ساعت 02:28 PM

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

Lightbulb

مجدد سلام

به هنگام پست این 2 جمله به دلیل مشکلات راست چین و چپ چین جا به جا شد :

و اماراه حل : برید به پوشه installation\sql\mysql و فایل Joomla.sqlرو با نرم افزار ++ notepad باز کنید ..

حالا تمام عبارت هایENGINE=MyIsam رو به ENGINE=InnoDB تغییر دهید .

نکته : اگر از بسته نصبی (quickstart) استفاده میکنید این بلا دقیقا رو سر فایل sample_data.sql هم دربیارید .. این فایل کنار همون فایل Joomla.sql در پوشه mysql قرار داره ..

تشکر شده 214 بار در 188 ارسال
    این موضوع در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] حل شده است، لطفاً با دقت سوالات خودتان مطرح کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)