-
ساخت فرم سفارشی در rsform
سلام قصد دارم یه فرم شبیه فرم سفارش [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در سایتم با rsform درست کنم
با rsform میشه چنین فرمی درست کرد اگه آره دقیقا چیکار باید بکنم چون برای قسمت عناوین مشکلی نیست اما باید یه ستون کد محصول قبل از نام محصول داشته باشم این ستون رو چطور اضافه کنم؟؟؟؟؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-05-2016 05:36 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
afrouz
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام قصد دارم یه فرم شبیه فرم سفارش
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در سایتم با rsform درست کنم
با rsform میشه چنین فرمی درست کرد اگه آره دقیقا چیکار باید بکنم چون برای قسمت عناوین مشکلی نیست اما باید یه ستون کد محصول قبل از نام محصول داشته باشم این ستون رو چطور اضافه کنم؟؟؟؟؟؟
سلام
متاسفانه چون جوملای شما 2.5 هست یه افزونه سراغ داشتم برای 3 که از rsform بهتر هست . اما شما میتونید نام فیلد رو کد محصول بزارید اما در سایت نشون داده نمیشه یا مثلا اینوری بنویسید کیک (کد:200)
-
کاربر مقابل از mehdininja عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
mehdininja
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
متاسفانه چون جوملای شما 2.5 هست یه افزونه سراغ داشتم برای 3 که از rsform بهتر هست . اما شما میتونید نام فیلد رو کد محصول بزارید اما در سایت نشون داده نمیشه یا مثلا اینوری بنویسید کیک (کد:200)
تشکر از جواب شما
اگه امکانش هست اون افزونه ای که برای جوملا 3 هست رو هم معرفی بفرمایید. تشکر
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)