-
درست کار نکردن لینک در فوتر سایت و اضافه شدن دامنه سایت به اول لینک گذاشته شده
سلام
من از برنامه ارتیستیر برای طراحی قالبم استفاده کردم در قسمت فوتر سایت، یک لینک تبلیغاتی به سایت اصلیم گذاشتم، ولی در سایت واقعی وقتی روی همون لینک کلیک میکنم ، آدرس دامنه سایت هم به اول لینک مذکور اضافه میشه و با ارور 404 مواجه میشم و نمیتونه آدرس لینک رو بیاره! چطوری اینو اصلاح کنم (حالا تو خود آرتیستیر یا از تنظیمات جوملا) که لینک های داخل فوتر سایت رو تو یه پنجره جدید باز کنه و به اول لینک ها هیچ آدرس دیگه ای اضافه نکنه!
با تشکر از جواب علمای جوملااااااااااااا
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-05-2016 04:34 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
aseman94
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
من از برنامه ارتیستیر برای طراحی قالبم استفاده کردم در قسمت فوتر سایت، یک لینک تبلیغاتی به سایت اصلیم گذاشتم، ولی در سایت واقعی وقتی روی همون لینک کلیک میکنم ، آدرس دامنه سایت هم به اول لینک مذکور اضافه میشه و با ارور 404 مواجه میشم و نمیتونه آدرس لینک رو بیاره! چطوری اینو اصلاح کنم (حالا تو خود آرتیستیر یا از تنظیمات جوملا) که لینک های داخل فوتر سایت رو تو یه پنجره جدید باز کنه و به اول لینک ها هیچ آدرس دیگه ای اضافه نکنه!
با تشکر از جواب علمای جوملااااااااااااا
به عبارتی تمامی لینک های خارجی من ، اولش ادرس دامنه ی سایت من اضافه میشه، و به همین دلیل اون لینک ها رو نمیتونه باز کنه .
-
-
سلام
آدرس لینک رو اینجوری وارد کنید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
کاربر مقابل از mehdininja عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ادرس رو به همین شکل وارد کردم و مشکلم حل شد . تنها مشکلم الان اینه که میخوام لینک های خارجی رو در صفحه جدید باز کنه نه تو صفحه خودم. واسه ایان چیکار باید بکنم؟
مرسی
-
-
سلام
لینک رو با فرمت زیر وارد کنید:
<a href="http://www.link.com" target="_blank">
-
-
دروود
مشکل شما در موارد سئو و فایل اچ تی اکسس هست
این موارد رو بررسی کنید
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)