-
غیر فعال بودن اپلود عکس هنگام ثبت اگهی چدید در dj classified
با سلام
من از کامپوننت dj classified برای سایت املاک ام استفاده می کنم
مشکل اینجاست که هنگام ثبت اگهی جدید قسمت درج عکس برای اگهی غیر فعال است و وجود ندارد
(یعنی کاربر ها نمی توانند برای اگهی تصویر قرار بدهند)
ممنون از راهنمایی تون
melke.ir
ثبت اگهی فعلا بدون نیاز به ثبت نام است برای تست مشکل ام
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-06-2016 02:53 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام .
دوست عزیز به خاطر تداخل افزونه با قالب شماست .
پلاگینی که ضمینه میکنیم نصب و فعال کنید مشکل تان برطرف میشود .
همچنین قبل از نصب پلاگین از فایل و دیتابیس خود نیز بک اپ تهیه کنید .
آدرس فایل :
---
همچنین در این ادرس نیز در این مورد توضیح داده شده است :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید .
ویرایش توسط mersad : 03-13-2016 در ساعت 08:48 AM
-
-
پشتیبانی از محصولات تجاری ممنوع می باشد، در ضمن کامپوننت که شما استفاده می کنید از نظر امنیتی برای سایت شما مشکل ایجاد می کند.
-
-

نوشته اصلی توسط
mediawiki
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پشتیبانی از محصولات تجاری ممنوع می باشد، در ضمن کامپوننت که شما استفاده می کنید از نظر امنیتی برای سایت شما مشکل ایجاد می کند.

دوست عزیز بنده فقط راهنمای شان کردم که مشکلشان حل شود !!!!
اول اینکه کامپوننت نیست و پلاگین هست !!!! خوب هست که مطالعه داشته باشید در مورد تفاوت این دو .
دوم اینکه لینک اصلی سایت را نیز ارائه دادم در لینک اصلی سایت چنین پلاگینی را معرفی کرده است . بعد شما طبق چه سند و مدرکی چنین تهمتی میزنید ؟
سوم اینکه ما نیز خودمان از این پلاگین استفاده نموده ایم و مشکلمان حل شده است .
-
-
آدرس سانده این محصول تجاری [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]، لطفاً قوانین انجمن را رعایت کنید.
-
-
پس دوست عزیز mediawiki لازم است که دقت بیشتری کنید .
ما نیز سرچ کردیم و لینک سایت سازنده را ارائه دادیم .
موفق باشید .
-
-
اصلاٌ متوجه منظور پیغام شما نشدم، بنده عرض کردم که dj classified یک کامپوننت تجاری است و طبق قوانین انجمن نباید از محصولات تجاری پشتیبانی شود.
-
-
دروود
کاربر عزیز 1000nama توضیحات شما کامل بود و بسیار از این که در پاسخگویی مشکلات دوستان همکاری میکنید
اما چون قوانین کپی رایت در مجموعه جوملا فارسی رعایت میشه فقط لطفکنید مسائلی که مربوط به افزونه های تجاری هستند رو ارجا به سایت سازنده بدید
با تشکر از mediawiki عزیز
در پناه ایزد
-
-
با سلام خدمت مدیر عزیز
می خواستم ببینم دوستانی که مثل من از این کامپوننت استفاده می کنند و زبان انگلیسی را مسلط نیستند کجا می توانند مشکلاتشون را مطرح کنند؟
در ثانی من این کامپوننت و قالب را خریدم هر چند می دانم پول به دست سازنده نمی رسه ولی سوالم اینه ایا من می توانستم این کامپوننت را از سازنده اش بخرم؟ان هم فارسی اش را؟
بعد از ان هم من فکر نمی کنم سازنده کامپوننت راضی نباشه کسی در مورد کامپوننت اش صحبت کند و مشکلاتشون را با همدیگر حل کنند.درسته دسترنج دیگران را به رایگان برای دانلود قرار دادن کار صحیحی نیست ولی حل مشکل به نظر من یک مقوله جداست
به هر حال این را هم می دانم که اگر بخواهم توی این انجمن فعالیت کنیم باید تابع قوانین انجمن باشیم یا بروم یک جای دیگه فعالیت کنم مطلبی که عرض کردم یک سوالی بود که ذهن ام را مشغول کرده بود و خواستم با مدیران عزیز در میان گذاشته باشم اگر جای ان اشتباه است ببخشید
ممنون از دوستانی که راهنمایی کردند
-
-
موفق باشید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)