سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: حذف جوملا

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

حذف جوملا

سلام.من میدونم که این پیام ربطی به این انجمن ندارد ولی انجمن مربوط بهش رو پیدا نمیکنم.
    من خیلی وقت پیش،با جوملا 1.7.1 مشغول ساختن وبسایتی بودم که نیمه کاره رهایش کردم.الان میخواهم یک وبسایت جدید با جوملا 3 بسازم .جوملا3.4.8 رو دانلود کرده ام اما هر وقت که میخواهم وارد مدیریت شوم ،مدیریت وبسایت قبلی ام را با جوملا 1.7.1 نشان می دهد.لطفا کمکم کنید و بگویید چگونه مشکلم را حل کنم.ممنون :
    ویرایش توسط 1382529 : 03-13-2016 در ساعت 11:13 AM

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 38 بار در 35 ارسال
    با سلام .

دوست عزیز وب سایت جدید را در کجا نصب کردید ؟

بر روی همان ادرس قبلی ؟

اگر بله ادرس قبلی در کش مرورگر شما ذخیره شده است . باید یا کش مرورگر خود را پاک کنید و یا با مرورگر دیگری که تابهحال از ان برای باز کردن سایت تان استفاده نکردید استفاده کنید .

موفق باشید .

تشکر شده 383 بار در 335 ارسال

Arrow

نقل قول نوشته اصلی توسط 1382529 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام.من میدونم که این پیام ربطی به این انجمن ندارد ولی انجمن مربوط بهش رو پیدا نمیکنم.
    من خیلی وقت پیش،با جوملا 1.7.1 مشغول ساختن وبسایتی بودم که نیمه کاره رهایش کردم.الان میخواهم یک وبسایت جدید با جوملا 3 بسازم .جوملا3.4.8 رو دانلود کرده ام اما هر وقت که میخواهم وارد مدیریت شوم ،مدیریت وبسایت قبلی ام را با جوملا 1.7.1 نشان می دهد.لطفا کمکم کنید و بگویید چگونه مشکلم را حل کنم.ممنون :
    سلام . بهتر است کل فایلها و پوشه های موجود در روت هاست خود را پاک کنید و مجددا پک جوملا 3 رو از جوملا فارسی دانلود کنید و در هاست اپلود و اکسترکت کنید

دیتابیس رو هم حذف و مجددا بسازید .

شروع نصب مجددا .

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)