-
تغییر cms سایت
Message body
دوستان عزیز و بزرگوار سلام و خسته نباشید
من ی سوالی رو مطرح میکنم خدمت شما عزیزان هر شخصی اطلاع دقیقی داشت ممنون میشم منو راهنمایی نمایید
من ی سایتی دارم که با ی cms نوشته شده توسط یکی از شرکت های ایرانی هست ما قصد داریم سایتی که روی این سرویس دهنده داریم منتقل کنیم روی ی cms دیگه مثل حوملا اما مهمترین بحث اینه ک ما تقریبا ۶۰۰۰ تا لینک ایندکس شده در گوگل برای این سایت ثبت کردیم و از رتبه ی خوبی هم برخوردار هست این سایت
ما هدفی ک داریم این هست که بتونیم این لینک ها وایندکس ها رو نگه داریم
ما فکری ک کردیم به این نتایج رسیدیم ک با شما عزیزان مطرح میکنم . ابتدا اینکه قالب سایت از نظر ظاهری و مدیریت کاملا میخوایم عوض بشه
ما نمیدونیم دامنه سایت رو توی این فرایند میتونیم تغییر بدیم یا خیر ؟!!!
و اینکه ما چطور میتونیم این انتقال رو انجام بدیم به نحوی ک این لینک های ایندکس شده و رتبه ما در گوگل و الکسا باقی بمونه
امیدوارم تونسته باشم منظورمو درست برسونم اما اگه سوالی بود در خدمتتون هستم
خیلی خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-07-2016 06:39 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
1. تبدیل و انتقال ردیف و جدول ها
2. انتقال فایل های از قبیل تصاویر، ویدیو ها و ...
3. در پایان نوشتن دستورات ریدایرکت سفارشی از طریق تنظیمات وب سرور است.
یک چیزی شبیه تبدیل پیکان به پراید است. توصیه اکید بنده این است که این موارد در یک محیط مجزا از محیط اصلی آزمایش کنید.
ویرایش توسط mediawiki : 03-07-2016 در ساعت 03:46 PM
-
-

نوشته اصلی توسط
aminomidvaar
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Message body
دوستان عزیز و بزرگوار سلام و خسته نباشید
من ی سوالی رو مطرح میکنم خدمت شما عزیزان هر شخصی اطلاع دقیقی داشت ممنون میشم منو راهنمایی نمایید
من ی سایتی دارم که با ی cms نوشته شده توسط یکی از شرکت های ایرانی هست ما قصد داریم سایتی که روی این سرویس دهنده داریم منتقل کنیم روی ی cms دیگه مثل حوملا اما مهمترین بحث اینه ک ما تقریبا ۶۰۰۰ تا لینک ایندکس شده در گوگل برای این سایت ثبت کردیم و از رتبه ی خوبی هم برخوردار هست این سایت
ما هدفی ک داریم این هست که بتونیم این لینک ها وایندکس ها رو نگه داریم
ما فکری ک کردیم به این نتایج رسیدیم ک با شما عزیزان مطرح میکنم . ابتدا اینکه قالب سایت از نظر ظاهری و مدیریت کاملا میخوایم عوض بشه
ما نمیدونیم دامنه سایت رو توی این فرایند میتونیم تغییر بدیم یا خیر ؟!!!
و اینکه ما چطور میتونیم این انتقال رو انجام بدیم به نحوی ک این لینک های ایندکس شده و رتبه ما در گوگل و الکسا باقی بمونه
امیدوارم تونسته باشم منظورمو درست برسونم اما اگه سوالی بود در خدمتتون هستم
خیلی خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
با اهدای سلام و ادب .
دوست عزیز cms فعلی شما چیست ؟ مربوط به کدام شرکت است ؟
برای اینکه بتوانید کامل به جوملا منتقل کنید باید با برنامه نویس وب سایت خود صحبت کنید چون ما از نحوه دیتابیس سایت تان بی اطلاع هستیم .
همچنین پس از انتقال مطالب تان می توانید ظاهر سایت را نیز تغییر دهید .
بحث مهم تعداد مطالب ایندکس شده شما برمیگردد به مباحث سئو . چون قطعا نوع لینک دهی سایت قبلی شما با نوع لینک دهی جوملا به مطالب متفاوت است و در این زمینه باید از مباحث سئو کمک بگیرید . به یاد دارم قبلا مقاله ای در این زمینه منتشر شده بود که بتوانید این مشکل را بدون هیچ مشکلی رفع کنید .
در این باره جستجو کنید .
شاید لینک ذیل نیز به شما کمک کند :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)