نقل قول نوشته اصلی توسط aminomidvaar [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Message body
دوستان عزیز و بزرگوار سلام و خسته نباشید

من ی سوالی رو مطرح میکنم خدمت شما عزیزان هر شخصی اطلاع دقیقی داشت ممنون میشم منو راهنمایی نمایید

من ی سایتی دارم که با ی cms نوشته شده توسط یکی از شرکت های ایرانی هست ما قصد داریم سایتی که روی این سرویس دهنده داریم منتقل کنیم روی ی cms دیگه مثل حوملا اما مهمترین بحث اینه ک ما تقریبا ۶۰۰۰ تا لینک ایندکس شده در گوگل برای این سایت ثبت کردیم و از رتبه ی خوبی هم برخوردار هست این سایت

ما هدفی ک داریم این هست که بتونیم این لینک ها وایندکس ها رو نگه داریم

ما فکری ک کردیم به این نتایج رسیدیم ک با شما عزیزان مطرح میکنم . ابتدا اینکه قالب سایت از نظر ظاهری و مدیریت کاملا میخوایم عوض بشه

ما نمیدونیم دامنه سایت رو توی این فرایند میتونیم تغییر بدیم یا خیر ؟!!!

و اینکه ما چطور میتونیم این انتقال رو انجام بدیم به نحوی ک این لینک های ایندکس شده و رتبه ما در گوگل و الکسا باقی بمونه

امیدوارم تونسته باشم منظورمو درست برسونم اما اگه سوالی بود در خدمتتون هستم

خیلی خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید

با اهدای سلام و ادب .

دوست عزیز cms فعلی شما چیست ؟ مربوط به کدام شرکت است ؟

برای اینکه بتوانید کامل به جوملا منتقل کنید باید با برنامه نویس وب سایت خود صحبت کنید چون ما از نحوه دیتابیس سایت تان بی اطلاع هستیم .

همچنین پس از انتقال مطالب تان می توانید ظاهر سایت را نیز تغییر دهید .

بحث مهم تعداد مطالب ایندکس شده شما برمیگردد به مباحث سئو . چون قطعا نوع لینک دهی سایت قبلی شما با نوع لینک دهی جوملا به مطالب متفاوت است و در این زمینه باید از مباحث سئو کمک بگیرید . به یاد دارم قبلا مقاله ای در این زمینه منتشر شده بود که بتوانید این مشکل را بدون هیچ مشکلی رفع کنید .

در این باره جستجو کنید .

شاید لینک ذیل نیز به شما کمک کند :

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

موفق باشید .