-
ایجاد div برای تیتر پست های k2
سلام دوستان یه سوالی
من چطوری میتونم قبل تیتر پست هام یه div اضافه کنم من با وردپرس قبلا کار میکردم و خوب اصلا سیستم و نوع طراحیش فرق داره و اول قالب رو طراحی میکردیم و بعد ترجمه به وردپرس
ولی الان من میخوام یکم پست هام تو جوملا رو شخصی سازی کنم به مشکل برخوردم
و از کد های php افزونه هم سر در نمیارم که بخوام div رو در جای مناسب قرار بدم
ممنون میشم کمکم کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-07-2016 05:37 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
شما باید کمی کد نویسی با زبان PHP یا دستورات رایج جوملا را فرا بگیرید و سپس به طراحی قالب شخصی بپردازید.
-
-
دوست عزیزم چون ساختار CMS جوملا کاملا متفاوت هست با وردپرس اینطور باید خدتتون عرض کنم که توی جوملا هر افزونه ای کار خودش رو انجام میده یعنی اینکه اگه افزونه ای داشتی نمیتونید مثل وردپرس توی فایل قالب تغییر بدی و اون در سایت قرار بدی و یا ویرایش کنید . یا به عبارت ساده تر چون ساختار جوملا ساختار MVC و کاملاً استاندارد هست هر جزء کار خودش رو انجام میده مثلاً قالب کارش فقط نمایش اجزا هست که این اجزا شامل کامپوننت ، پلاگین ، ماژول و ... پس در این صورت شما باید فایل های هر افزونه رو سفارشی سازی کنید .
در رابطه با سوالتون به صورت عمومی میگم که شما ابتدا باید فایل مورد نظرتون رو پیدا کنید و تغییر دهید .
حال برای اعمال تغییرات دو راه دارید
1- این که فایل ویرایش شده رو جایگزین فایل اصلی افزونه کنید
2- فایلی رو که ویرایش کردی به پوشه html در پوشه قالب بزاری تا تغییرات رو اعمال کنه
مزیت راه دوم اینه که اگر افزونه بروزرسانی شد تغییراتی که شما اعمال کردی از بین نمیره و و همیشه قابل استفاده است
امیدوارم تونسته باشم راهنمایی کرده باشم
-
کاربر مقابل از r.dehshahri عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دروود
دوست خوبمون کاملا درست گفتند
شما قالب رو اکی کنید بهترین راه هست برای شما
در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)