سعی به نصب جوملا 3.4 دارم ولی در همان مرحله اول دز قسمت تنظیمات زبان بر روی منوی ادامه کلیک می کنم ولی اصلا جلو نمی ره و اتقاقی نمی افته . جوملای انگلیسی رو هم امتحان کردم ولی جلو نمی ره ... !

سعی به نصب جوملا 3.4 دارم ولی در همان مرحله اول دز قسمت تنظیمات زبان بر روی منوی ادامه کلیک می کنم ولی اصلا جلو نمی ره و اتقاقی نمی افته . جوملای انگلیسی رو هم امتحان کردم ولی جلو نمی ره ... !
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
این موضوع در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] حل شده است، لطفاً با دقت سوالات خودتان مطرح کنید.
من کارهای گفته شده را انجام دادم و بجای همه عبارت "ENGINE=InnoDB" عبارت "ENGINE=MyIsam" جایگزین کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد . اگه لطف کنید راهنمایی کنید .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز منم این مشکل رو داشتم.
معمولا با بسته های نصبی این مشکل به وجود میاد.
اگر حجم فایل زیاده بهتره با دانلود منیجر دانلود کنی تا مطمئن بشی فایلت کامله بعد با فایل زیلا آپلود کن که کامل کل فایلت به سرور ارسال بشه.بعد نصب رو انجام بده.امیدوارم مشکلت حل بشه.
با عرض سلام و خسته نباشید
من هم همین مشکل دوست عزیزمون رو دارم و Joomla در گام "زبان" باقی میمونه و به هیچ عنوان پیش نمیره
اگه ممکنه راهنمایی کنید من کاملا در این زمینه مبتدی هستم و تا بحال هیچ نسخه ای از Joomla رو نصب و اجرا نکردم
در ضمن خدمتتون عرض کنم که من روی wampserver میخوام نصب رو انجام بدم
ویرایش توسط Ali137 : 03-09-2016 در ساعت 08:49 PM
دوست خوبم شما ابتدا فایل جوملا را از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود کنید و سپس اقدام به نصب کنید. برای حل مشکل خودتان یا از راه حل اشاره شده استفاده کنید یا از روش زیر :
باید از طریق فایل php.ini که در کنترل پنل هاست امکان تنظیم آن وجود دارد عبارت زیر را پیدا کنید
و به عبارت زیر تغییر دهید:کد:max_execution_time = 30
برای دوست دیگرمان که از WAMP استفاده می کند هم به همین ترتیب باید عمل کند با این تفاوت که فایل php.ini در مسیر زیر موجود است:کد:max_execution_time = 200
کد:wampmanager > PHP > php.ini![]()
ویرایش توسط mediawiki : 03-09-2016 در ساعت 09:11 PM
با تشکر ازپاسخ شما . فایل php.ini در چه مسیری می شود پیدا کرد ؟
در مسیر موجود است.
درایو نصب Wamp > پوشه Wamp > پوشه PHP > فایل php.ini![]()
ودرصورتی که از Wamp استفاده نمی کنیم !؟نوشته اصلی توسط mediawiki [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)