سلام دوستان عزیزم
من وب سایتم رو تازه با CMS دیگری را انداختم الان می خوام جوملا رو نصب کنم سوالم این بود که چجوری باید انجام بدم یعنی فایل های درونی PUBLIC HTML
رو حذف کنم و جوملا رو نصب کن چون فایل های مربوط به وردپرس تو این پوشم دارم با تشکر
![]()

سلام دوستان عزیزم
من وب سایتم رو تازه با CMS دیگری را انداختم الان می خوام جوملا رو نصب کنم سوالم این بود که چجوری باید انجام بدم یعنی فایل های درونی PUBLIC HTML
رو حذف کنم و جوملا رو نصب کن چون فایل های مربوط به وردپرس تو این پوشم دارم با تشکر
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با اهدای سلام و ادب .
دوست عزیز اگر می خواهید در روت هاست و در ادرس اصلی سایت جوملا را نصب کنید باید در پوشه public_html نسبت به نصب جوملا اقدام کنید .
اگر می خواهید در پوشه دیگری نصب کنید که می توانید پوشه ایجاد و یا ساب دامین ایجاد و نصب کنید .
آموزش نصب را نیز می توانید در لینک ذیل مشاهده فرمائید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید .
ممنون عزیز بابت پاسخ من می خوام تو همین فایل نصب کنم سوال اصلیم اینکه باید فایل های public html داخلش رو پاک کنم
درود بر شما، از پیوستن شما به گروه عظیم کاربران جوملا بسیار خرسند هستم.
اگر شما قصد دارید که مطالب قبلی که در وردپرس استفاده می کردید را در جوملا خودتان استفاده کنید، باید ابتدا از پوشه Public_Html و دیتابیس مربوط وردپرس خودتان بک آپ بگیرد. پس از آن شما با خیالی آسوده تمام فایل های پوشه اصلی هاست خودتان (پوشه Public_Html) را پاک کنید و مراحل نصب جوملا را طبق اموزش [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] انجام دهید و همچنین اگر در مراحل نصب مشکلی برای شما پیش آمد دوستان خوبمان در انجمن شما را یاری خواهند کرد.![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)