سلام دوستان کسی کامپوننت سراغ داره که مثل api کار کنه؟

سلام دوستان کسی کامپوننت سراغ داره که مثل api کار کنه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
ذقیقاً شما چه چیزی مد نظرتان هست، چون از سوال شما متوجه شدم که اطلاعات دقیقی در مورد API (رابط برنامه نویسی نرم افزار) ندارید.![]()
آورین , دقیقا :دینوشته اصلی توسط mediawiki [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میخوام مطالب سایت B و C به صورت لحظه ای و بدون دخالت مدیر روی سایت A نمایش داده بشه.
rss هم نمیخوام
اگه لازمه نمونه سایتی رو که این سیستم رو داره معرفی کنم
این کاری که شما می خواهید باید از سوی کسانی که اخبار را منتشر می کنند باید صورت بگیرید، یعنی سرویس خبری موردنظر شما API خودش را به صورت عمومی قرار بده و شما از API آن استفاده کنید (البته هیچ وقت اینکار را نمی کنند) پس تنها راه ساده برای شما استفاده از RSS است (البته ساده ترین و کم بازده ترین راه). در ضمن اینکار نیاز به منابع نسبتاَ قوی نیاز دارد و همچنین وظیفه جوملا اصلاٌ چنین کارهایی نیست.![]()
نه خبر که نمیخوامنوشته اصلی توسط mediawiki [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سایت اصلی و زیر مجموعه هم قرار زیر دست خودم باشه
دقیقا سیستمی که این سایت استفاده میکنه میخوام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر دقت کنید هر کدوم از سایت های زیر مجموعش ملک ثبت کنند این سایت هم نمایش میده
مثلا این سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)