-
مشکل در حذف کامپوننت Attachment و نصب دوباره آن
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان ، دوستان من کامپوننت attachment رو حذف کردم الان که دوباره میخوام نصبش کنم این خطا رو بهم میده
1146 Table 'irproweb_irproweb.d9bsm_attachments' doesn't exist SQL=ALTER TABLE `d9bsm_attachments` MODIFY `filename` VARCHAR(256) NOT NULL
این مشکل خیلی درگیرم کرده ، لطفا دوستان و استادان همت کنن جواب این مشکلو بهم بگن ،ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-28-2016 08:30 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پیام خطای شما : جدول مورد نظر در دیتا بیس شما موجود نیست برای همین این ایراد رو بهتون میگیره
به مدیریت بانک اطلاعاتی برید و هر جدولی که با نام attachments' وجود داره رو نیک بزنید و حذف کنید
سپس به پوشه tmp روت اصلی سایت public_html/tmp بروید و محتویات اون رو هم حذف کنید
دوباره اقدام به نصب افزونه کنید
-
-

نوشته اصلی توسط
RezaDesign
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پیام خطای شما : جدول مورد نظر در دیتا بیس شما موجود نیست برای همین این ایراد رو بهتون میگیره
به مدیریت بانک اطلاعاتی برید و هر جدولی که با نام
attachments' وجود داره رو نیک بزنید و حذف کنید
سپس به پوشه tmp روت اصلی سایت public_html/tmp بروید و محتویات اون رو هم حذف کنید
دوباره اقدام به نصب افزونه کنید
ممنون از پاسختون ولی من دقیقا تمام این کارهارو قبلا انجام دادم ولی نتیجه نداد دوباره همین پیغام رو میده
-
-
خب می تونید امتحان کنید
همه چیز رو که حذف کردید یک جدول با همون نام در دیتابیس بسازید و سپس برید برای نصب افزونه
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)