-
مشکل در صفحه اول سایت dns unlocker binaryoptionsaustralia
با سلام و خسته نباشید
من برای یک شرکت یک سایت ساده و مبتدی ساختم از طریق جوملا. چند تا مشکل دارم خواستم بپرسم.
1- بعد از اینکه ماژول تبلیغات رو نصب کردم موقع باز کردن صفحه اول سایت تبلیغاتی میاد با عنوان powered by dns unlocker همینطور پایین صفحه جلوی کلمه copyright قبل از اسم شرکت کلمه By binaryoptionsaustralia.net اضافه شده که از هیچ جایی نتونستم پیدا و حذفش کنم. حتی خود ماژول رو حذف کردم اما تغییری نکرد.
2- من مجبور بودم یک منو رو به عنوان پیش فرض انتخاب کنم، وقتی صفحه اصلی رو به عنوان پیش فرض انتخاب می کنم همین صفحه مثل یک فریم در پایین صفحه اول سایت نشون داده میشه که نمی تونم حذفش کنم.
3- صفحه سایت فضای خالی خیلی زیادی در سمت چپش داره طوری که میشه کرکره مرورگر رو کاملا سمت قسمت خالی صفحه برد که نمی دونم چرا ایجاد شده
4- روی اسلاید شو صفحه اول یک صفحه قهوهای رنگ و نوشته های روش هست که نمی دونم رنگ اون صفحه و مشخصات فونت اون نوشته رو از کجا باید تغییر بدم
5- و آخر اینکه با اینکه از توی تنظظیمات قالب گزینه دکمه های شبکه اجتماعی رو خاموش می کنم بازم نشون داده میشن.
شرمنده که سوالاتم طولانی شد بزارید به حساب مبتدی بودن. ممنون
آدرس سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-19-2016 08:40 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
اسکرول خوردن صفحه ایندکس دلایل زیادی داره اما فایل index.php قالب رو با ویرایشگر باز کنید بی شک کدی در اون قرار داره که باید حذف بشه
یا اگر نشده باید دستور hidden رو در سی اس اس قالب قرار بدید
برای حذف موارد کپی رایتمازول ها باید به فایل های ماژول مربوطه بروید و پیدا کنید
بعضی وقتها هم باید فایل زبان ماژول مورد نظر رو بازبینی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)