-
سایت دو زبانه با جوملا 3.5 !!؟؟؟
سلام،
اگر نصب زبان را برای ایجاد یک سایت دو زبانه در مرحله آخر نصب جوملا(3.5) نصب کر ده باشم و
بخواهم در ؛
صفحه "خانه" آیتم های: درباره ما (با 3 زیر منوی ؛ 1-مقدمه و 2- اهداف و 3- سازمانها) و تماس با ما
و در صفحه " Home" ایتم های: About Us ( با 3 زیر منوی؛ 1- Introduction و 2- Targets و 3- Organizations ) و Contact Us
را داشته باشم، 1-چه باید بکنم؟
2-در داخل منوهاا/منوهای زیر با توجه به آیتم هائی که در بالا ذکر کردم کدام ها متناظراّ باید باشند و در هریک چه چیز هائی باید باشد؟:
Main Menu
/ (Main Menu(en-GB
/ (Main Menu(fa-IR
3-آیا برای نمایش یک متن در صفحات مختلف یک سایت برای هر متن باید یک "مجموعه" و یک "مطلب"،هر دو را ایجاد کرد؟
بسیار متشکرم
ویرایش توسط xboby : 04-26-2016 در ساعت 07:42 AM
دلیل: حذف یک کلمه اشتباه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از xboby عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
04-26-2016 07:41 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
من یک سایت دو زبانه فارسی و انگلیسی درست کرده ام با جوملا 3.5.1 اما متاسفانه در صفحه اصلی پرچم ایران نمایش داده نمیشود! با وجود اینکه تمامی مراحل انجام شده . templete ساخته شده . منوی فارسی و انگلیسی هم همینطور اما این مشکل بوجود آمده.
در language switcher وقتی زبان را all میگذارم فقط پرچم انگلیس نمایش داده میشود اما اگر زبان را فقط فارسی تنظیم کنم کل قسمتی که برای language در صفحه اصلی وب سایت مشخص کردم از بین میرود.
باتشکر
-
-
1- فعال کردن پلاگین language code / filter در مدیریت پلاگین ها
2 - افزونه ها / زبان ها / هر دو زبان مورد نظر باید نصب باشد
3 - در همین قسمت زبانها بر روی تب " محتوا " یا content کلیک کنید و همانند چیزی که به صورت پیش فرض می بینید باید perfix برای زبان دیگر هم ایجاد نمایید
این سه مرحله اگر به درستی انجام شود سایت شما اماده دو زبانه بودن می باشد
حال باید برای هر زبان منو بسازید
به مدیریت منو ها بروید و منو خانه یا اصلی را برای زبان فارسی بسازید.. در این قسمت حتما باید زبان انتخابی منو رو فارسی انتخاب کنید و همین طور این منو ساختن ها را با همین روش ایجاد کنید | انتخاب زبان برای منو مهم است |
همین مرحله بالا را برای زبان دیگر و الی اخر هم انجام دهید . هیچ محدودیتی ندارد
حال که منوها را ساخته اید باید با توجه به تغییر زبان منو ها نیز تغییر یابند
پس از اتمام این کار شما به نیاز به مطالب جوملایی دارید که بتوانید در سایت نمایش دهید
پیشنهاد من این است که برای زبان فارسی و انگلیسی مجموعه های جدا و مطالب جداگانه بنویسید اگر سواد انگلیسی یا زبان دوم را دارید اگر هم نه به صورت خودکار زبان مطالب تغییر نخواهد یافت
اما افزونه ای فکر کنم برای تغییر و ترجمه مطالب وجود داشته باشه و اینکه از فارسی پشتیبانی کنه یا خیر اگاهی ندارم
-
-
سلام
من یک سایت دو زبانه فارسی و انگلیسی درست کرده ام با جوملا 3.5.1 اما متاسفانه در صفحه اصلی پرچم ایران نمایش داده نمیشود! با وجود اینکه تمامی مراحل انجام شده . templete ساخته شده . منوی فارسی و انگلیسی هم همینطور اما این مشکل بوجود آمده.
در language switcher وقتی زبان را all میگذارم فقط پرچم انگلیس نمایش داده میشود اما اگر زبان را فقط فارسی تنظیم کنم کل قسمتی که برای language در صفحه اصلی وب سایت مشخص کردم از بین میرود.
باتشکر
-
-

نوشته اصلی توسط
RezaDesign
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
3 - در همین قسمت زبانها بر روی تب " محتوا " یا content کلیک کنید و همانند چیزی که به صورت پیش فرض می بینید باید perfix برای زبان دیگر هم ایجاد نمایید
به مدیریت منو ها بروید و منو خانه یا اصلی را برای زبان فارسی بسازید.. در این قسمت حتما باید زبان انتخابی منو رو فارسی انتخاب کنید و همین طور این منو ساختن ها را با همین روش ایجاد کنید | انتخاب زبان برای منو مهم است |
پس از اتمام این کار شما به نیاز به مطالب جوملایی دارید که بتوانید در سایت نمایش دهید
پیشنهاد من این است که برای زبان فارسی و انگلیسی مجموعه های جدا و مطالب جداگانه بنویسید اگر سواد انگلیسی یا زبان دوم را دارید اگر هم نه به صورت خودکار زبان مطالب تغییر نخواهد یافت
اما افزونه ای فکر کنم برای تغییر و ترجمه مطالب وجود داشته باشه و اینکه از فارسی پشتیبانی کنه یا خیر اگاهی ندارم
با سلام و تشکر ،
آیا می توانم از آیتم های زیر ؛
/ (Main Menu(en-GB با پرچم انگلیس
/ (Main Menu(fa-IR با پرچم ایران
که پس از نصب زبان و در مرحله آخر جوملا ایجاد می شود، بعنوان دوتا مجموعه منوئی که در بالا به آن اشاره فرمودید
استفاده کنم و گزینه های منو را داخل آنها بسازم؟
چیزی که باعث سر در گمی من در ساخت سایت دو زبانه می شود ، سه آیتمی است که در مرحله آخر نصب جوملا و
نصب زبان ایجاد می شود، یعنی، سه آیتم زیر:
Main Menu
/ (Main Menu(en-GB
/ (Main Menu(fa-IR
است که نمی دانم که داخل آنها هم باید چیزی قرار داده شود ؟
متشکرم
ویرایش توسط xboby : 04-27-2016 در ساعت 11:04 AM
-
-

نوشته اصلی توسط
RezaDesign
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام،
همچنین،وقتی به مدیریت منوها می روم و باز می کنم،سه آیتم :
Main Menu
/ (Main Menu(en-GB
/ (Main Menu(fa-IR
را می بینم که در داخل
/ (Main Menu(fa-IR ، آیتم "خانه " وجود دارد،آیا در همین جا (در داخل (Main Menu(fa-IR) باید سایر منوهای زبان فارسی را بسازم؟
و در داخل
/
(Main Menu(fa-IR
، آیتم "Home" وجود دارد،آیا در همین جا ( در داخل
(Main Menu(fa-IR)
باید سایر منوهای زبان انگلیسی را بسازم ؟
و آیا بعد باید به : محتوا / مجموعه ها / بروم و در آنجا مجموعه های فارسی و انگلیسی که مطابق با عناوین منوهای فارسی و انگلیسی است و هر یک را به زبان متناظر خودش تخصیص بدهم که در مدیریت منوها قبلا ایجاد کردم، را بنویسم؟
و در نهایت به: محتوا / مطالب / بروم و در آنجا مطالب فارسی و انگلیسی که مطابق با عناوین منوهای فارسی و انگلیسی است و هر یک را به زبان متناظر خودش تخصیص بدهم که در مدیریت منوها قبلا ایجاد کردم، را بنویسم؟
** آیتم های:مجموعه(fa-ir) و (Category(en-gb و uncategorised که در مسیر ؛ محتوا/ مجموعه ها قرار دارند،مورد استفاده ای دارند یا می توان آنها را حذف کرد؟
و نیز آیتم های : مطلب(fa-ir) و (Article(en-gb که در مسیر ؛ محتوا / مطالب قرار دارند،مورد استفاده ای دارند یا می توان آنها را حذف کرد؟
بسیار متشکرم
-
-
سلام
منو ها رو در آیتم های منوی (Main Menu(en-GB برای زبان انگلیسی و (Main Menu(en-GB برای زبان فارسی ایجاد نمایید.
به منوی Main Menu هیچ آیتمی انتساب ندید.
مطابق روشی که استفاده شده باید برای سایت های دو زبانه محتوا، مجموعه ها، منوها تعریف شود که سایت بدرستی نمایش داده شود.
موفق باشید
-
کاربر مقابل از hamidy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
hamidy
سلام
منو ها رو در آیتم های منوی (Main Menu(en-GB برای زبان انگلیسی و (Main Menu(en-GB برای زبان فارسی ایجاد نمایید.
به منوی Main Menu هیچ آیتمی انتساب ندید.
مطابق روشی که استفاده شده باید برای سایت های دو زبانه محتوا، مجموعه ها، منوها تعریف شود که سایت بدرستی نمایش داده شود.
موفق باشید
با سلام و تشکر،
منظورتان از اینکه فرمودید: " مطابق روشی که استفاده شده باید برای سایت های دو زبانه محتوا، مجموعه ها، منوها تعریف شود که سایت بدرستی نمایش داده شود."
چیست؟
متشکرم
-
-
سلام،
من با موفقیت منوهای فارسی و انگلیسی را همانطوریکه اشاره فرموده بودید ایجاد کردم و
در مسیر ؛ محتوا/ مجموعه ها و همچنین در مسیر ؛ محتوا / مطالب، برای مجموعه ها و مطالب
فارسی و انگلیسی بترتیب:
آیتم های ؛ مجموعه(fa-ir) و (Category(en-gb و آیتم های ؛ مطلب(fa-ir) و (Article(en-gb
را ایجاد کردم.بعد از این مراحل برای اینکه در :
منوهای؛ "خانه" و "درباره ما" (با 3 زیر منو ی ؛ 1-مقدمه و 2- اهداف و 3- سازمانها) و "تماس با ما"
و در منو های؛" Home" و "About Us" ( با 3 زیر منوی؛ 1- Introduction و 2- Targets و 3- Organizations ) و "Contact Us"
مطالبی داشته باشم،چه باید بکنم؟ کدامیک از آیتم منوها ی بالا را باید در قسمت محتوا / مطالب ایجاد کنم و کدامیک را
در قسمت محتوا/ مجموعه ها ؟
لطقا راهنما ئی ام بفرمائید.
متشکرم
ویرایش توسط xboby : 04-29-2016 در ساعت 01:44 PM
-
-
سلام
برای زبان فارسی و انگلیسی میبایست جداگانه ابتدا مجموعه ایجاد کنید.
سپس برای هر زبان مطلب ایجاد نموده و به مجموعه های انتساب دهید.
بسیار ساده هست، قسمت مهم و اساسی رو انجام دادید.
موفق باشید
-
کاربر مقابل از hamidy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)