-
مشکل در نمایش مطالب در گوگل و لینک به آنها
سلام دوستان عزیز
یک مشکل با نحوه نمایش مطلب و لینک به مطلب در گوگل دارم.
وب سایت کاملا فارسی است. ولی زمانی که در گوگل جستجو می شود، مطالب در بخش انگلیسی نمایش داده می شود که هیچ لینکی هم ندارد. برای مثال:
یک مطلب با لینک زیر وجود دارد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما زمان جستجو در گوگل لینک زیر نمایش داده می شود که به هیچ مطلبی لینک نشده:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همانطور که میبینید یک کلمه en به لینک اضافه شده است.
کلا زبان پیش فرض سایت فارسی است اما نمیدونم چرا در جستجو و کلا گوگل در بخش انگلیسی مطلب میاره.
لطفا کمک کنید. ممنونم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-26-2016 11:12 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
1- به مدیرتی سایت بروید و جستجوی هوشمند تمام ایندکس شده ها رو حذف کنید
2- پس از اعمال دوباره همین گزینه را فعال و مطالب رو ایندکس کنید
3- پس از اتمام کار یک نقشه سایت با پسوند xml ایجاد و تهیه نمایید
4- به webmaster گوگل بروید و نقشه های موجود با سایت مربوطه خودتون رو حذف و دوباره نقشه جدیدی که ساخته اید را ثبت نمایید
5- می توانید هر زمانی که لینک جدید به سایت خود افزودید به این لینک بروید و لینک جدید را به صورت دستی برای بازدهی بهتر ثبت کنید
-
-

نوشته اصلی توسط
RezaDesign
1- به مدیرتی سایت بروید و جستجوی هوشمند تمام ایندکس شده ها رو حذف کنید
2- پس از اعمال دوباره همین گزینه را فعال و مطالب رو ایندکس کنید
3- پس از اتمام کار یک نقشه سایت با پسوند xml ایجاد و تهیه نمایید
4- به webmaster گوگل بروید و نقشه های موجود با سایت مربوطه خودتون رو حذف و دوباره نقشه جدیدی که ساخته اید را ثبت نمایید
5- می توانید هر زمانی که لینک جدید به سایت خود افزودید به این لینک بروید و لینک جدید را به صورت دستی برای بازدهی بهتر ثبت کنید
بسیار سپاسگزارم بابت پاسخ.
1- تمام ایندکس ها حذف شد.
2- چگونه دوباره ایندکس کنم؟
3-چگونه نقشه xml بسازم؟
4- چگونه در وب مستر گوگل اطلاعات را پاک کنم و دوباره import کنم؟
متشکرم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)