با سلام
سرور من ويندوزه و خطاي zendoptimiser مي ده با مديريت هاست تماس گرفتم اونا مي گن كه سرورشون فقط نسخه 4.5.2 رو ساپورت مي كنه
چه قابليت هايي سرورهاي لينوكس دارند كه ويندوز نداره؟
و آيا cms مامبو فقط روي linux مچ هست؟؟؟؟

با سلام
سرور من ويندوزه و خطاي zendoptimiser مي ده با مديريت هاست تماس گرفتم اونا مي گن كه سرورشون فقط نسخه 4.5.2 رو ساپورت مي كنه
چه قابليت هايي سرورهاي لينوكس دارند كه ويندوز نداره؟
و آيا cms مامبو فقط روي linux مچ هست؟؟؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز لطفا به ساپورت خود بگید که برنامه Zend Optimizer را نصب کنند تا بتوانید با مامبو به راحتی کار کنید
البته خیلی عجیبه که سرور شما برنامه به این همهی را نصب نکرد !
سلام
این که گفتین پشتیبانی سرورتون گفتن فقط 4.5.2 رو ساپورت میکنه به نظر من مسئله رو روشن میکنه . و مشخص هست که مسئولین این امر هیچ اطلاعی در این رابطه ندارند . چرا که Core 4.5.3 همون 4.5.2 هست و فرقی از این نظر نمیکنه ...
مامبو روی همه پلتفرم ها آزمایش شده و کار میکنه و مشکلی با اونها نداره
اما پیشنهاد ما و تیم مامبو همیشه سرور های لینوکس و از اون بهتر یونیکس بوده و هست .
به عنوان مثال شما در سرور ویندوز از قابلیت mod rewrire استفاده چندانی نمیتونید بکنید اما در لینوکس/یونیکس کاملا برعکس
امنیت در سرور ویندوز در مقایسه با لینوکس و یونیکس به شدت پایین تر هست ...
به شما پیشنهاد میکنم اگر امکان تغییر هاستینگتون رو دارید حتما این کار رو انجام بدین .
باز هم اگر مشکلی بود در خدمتیم .
یا علی
سلام
ميشه دقيقا مشخصات بهترين سرور (بخصوص براي مامبو) رو بفرمائيد چيا داشته باشه و ...
؟
مرسي
بهتره که از یه سرور یونیکس هاست بگیرید.
امن تر، سریعتر، راحت تر، و مدیریت کاملتر از ویژگی های هاستهای یونیکس و لینوکس هست.
برای تهیه هاست مناسب با آقای فیروزمندان تماس بگیرید.
آره ! تماس گرفتم !!
انشا الله براي تمديد از يونيکس استفاده ميکنم هرچند اولين بار (امروز) که پنل يونيکس اچ اس پي هير!! رو ديدم به نظر گيج کننده اومد اما حتما اولشه
البته کنترل پنل اچ اسپیر برای ویندوز و لینوکس هم هست و سی پنل هم برای یونیکس!!
کلا کنترل پنل با امکانات بالایی هست ولی چون ما به سی پنل عادت کردیم یکم اولش واسمون سخته. ولی خیلی کامله.
علاقه مندی ها (Bookmarks)