-
ارتقا به جوملا 3.5
درود دوستان
من جوملا 2.5 خودم رو کاملا از افزونه ها خالی کردم و آماده مهاجرت هستم اما از طریق کامپوننت ارتقاء گزینه آپدیت جدید برای من نمی آید. بنابراین باید از طریق نصب از آدرس وب این کار را انجام دهم .اما متاسفانه در سایت جوملا فارسی مستقیما فایل جوملا 3.5.1 فارسی وجود دارد که با آن کار ارتقاء انجام نمی شود. لذا از طریف فایل بروزرسانی به جوملا 3.3.6 سایت جومینا کار انجام میشود اما علیرغم آنکه کار بدون مشکل انجام و به جوملا 3.3.6 مهاجرت کردم سایت جومینا هنوز جوملا 3.5 نهایی را منتشر نکرده و لذا در قسمت ارتقاء جوملا ما امکان ارتقائ به آخرین نسخه جوملا 3.5 را نداریم. چون می خواهم از نسخه جوملا فارسی استفاده کنم خواهشمند است فایل بروزرسانی جوملا فارسی از 2.5 به 3 ارائه شده توسط سایت جوملا فارسی را معرفی بفرمایید تا از طریق نصب از آدرس وب آنرا نصب کنم. با سپاس
ویرایش توسط ALIREZA10025 : 05-18-2016 در ساعت 03:18 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-18-2016 03:16 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
بازهم لطف اساتید شامل حال ما نشد. خودم باز حلش کردم. رفتم با همون بسته بروزررسانی 3.3.6 جومینا ارتقائ دادم به جوملا 3 و سپس از پایگاه داده بک آپ گرفتم. سپس جوملا 3.5 جوملافارسی رو نصب کردم و پایگاه داده رو ریستور کردم. مشکلم حل شد. چون هرگاه بک آپ پایگاه داده جوملا 2.5 رو روی جوملا 3.5 ریستور میکردم ارور میداد بخش کاربری سایت.
-
-
-
-
سپس جوملا 3.5 جوملافارسی رو نصب کردم و پایگاه داده رو ریستور کردم. مشکلم حل شد. چون هرگاه بک آپ پایگاه داده جوملا 2.5 رو روی جوملا 3.5 ریستور میکردم ارور میداد بخش کاربری سایت.???
Ali
-
-

نوشته اصلی توسط
Alton Byron
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سپس جوملا 3.5 جوملافارسی رو نصب کردم و پایگاه داده رو ریستور کردم. مشکلم حل شد. چون هرگاه بک آپ پایگاه داده جوملا 2.5 رو روی جوملا 3.5 ریستور میکردم ارور میداد بخش کاربری سایت.???
Ali
سلام!
مشکلتون رو میشه بهتر بیان کنید!؟
موفق باشید
-
-
سلام
ایا کسی اپدیت جوملا با پرداخت هزینه انجام میده
میزان هزینه چقدره
متشکرم
-
-
سلام دوست عزیز مشخصات مربوط به سایتتون رو یا به صورت پیام خصوصی به ای دی من ارسال نمایید یا از طریق شما تلکرام امضا بنده . سایتتون رو نگاه میکنم و خدمتتون جزییات رو میگم .
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
Mehrdad.javadi
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
ایا کسی اپدیت جوملا با پرداخت هزینه انجام میده
میزان هزینه چقدره
متشکرم
بله!
اگر لازم بود به من پیغام بدید!
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)