-
کمک در مود دیر لود شدن سایت
درود.
من قالب لايف مگ (SJ_Lifemag) رو از يکي از شرکتها خريداري کردم و وقتي اون رو روي لوکال يا هاست قرار ميدم هم در قسمت مديريت سايت و هم در قسمت نمايش سايت به کندي بالا مياد و زمان زيادي رو براي لود ميخواد.
مشکل دومم اينه چند جايي تست کردم با اينکه زبان سايت و قالب و منوها بصورت پيش فرض فارسي هست وقتي سايت لود ميشه روي زبان انگليسي بالا مياد.
اگر ممکنه راهنماييم کنين اين 2 تا مشکل رو برطرف کنم بدجور به مشکل خوردم.
شرکت فروشنده هم اعلام کردم هنوز مشکل رو نتونستن پيدا کنن.
php سايت رو هم به ورژن 5.6.21 ارتقا دادم
Gzip و سیستم کش هم فعال هست.
سايت روي آدرس زير قابل مشاهده هست.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-27-2016 06:43 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
برای حل این موضوع مایل به هزینه کردن هستید؟
اگر بله با من تماس بگیرید!
موفق باشید
-
-
یا قالب شما یکسری اطلاعاتشو از اینترنت میگیره و اگر در زمان لوکال به اینترنت وصل باشی سرعتش بالاست یا اینکه کامپوننتهایی که روش استفاده کردی بین جوملا 2.5 و 3.5 مشترک هستش
-
-
سلام من هم همين مشكل رو دارم
يعني سايت خيلي دير لود ميشه و از طرفي هم عكس ها رو اپتيمايز كردم ولي وزن صفحه اول رو كه دانلود ميكنم خيلي سنگينه و بالاي 14 مگا هستش كسي ميتونه كمك كنه ؟
قالب سايت sj perty هستش
-
-

نوشته اصلی توسط
ayda.tabrizi2010
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام من هم همين مشكل رو دارم
يعني سايت خيلي دير لود ميشه و از طرفي هم عكس ها رو اپتيمايز كردم ولي وزن صفحه اول رو كه دانلود ميكنم خيلي سنگينه و بالاي 14 مگا هستش كسي ميتونه كمك كنه ؟
قالب سايت sj perty هستش
خب سایتتون رو مینیفای کردید؟
فایلها رو یکی کردید؟
سرورتون اوکی هست؟
عکسهاتون رو فشرده کردید؟
اینجوری نمیشه صرفاً گفت مشکل از کجاست!
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
خب سایتتون رو مینیفای کردید؟
فایلها رو یکی کردید؟
سرورتون اوکی هست؟
عکسهاتون رو فشرده کردید؟
اینجوری نمیشه صرفاً گفت مشکل از کجاست!
موفق باشید
سايت را مينيفاى كردم البته با gtmetrix اما بهم ريخت كه گذاشتم يكبار ديگر با استفاده از مينيفاي سي اس اس اينكار رو انجام بدم
د مورد سرور مشكلي نداره
فايلهاي سي اس اس را بلد نيستم يكي كنم اگه بتونين كمكم كنين ممنون ميشم
عكسها را هم فشرده كردم
آيا كار ديگه اي هم بايد انجام بدم ؟
-
-

نوشته اصلی توسط
ayda.tabrizi2010
سايت را مينيفاى كردم البته با gtmetrix اما بهم ريخت كه گذاشتم يكبار ديگر با استفاده از مينيفاي سي اس اس اينكار رو انجام بدم
د مورد سرور مشكلي نداره
فايلهاي سي اس اس را بلد نيستم يكي كنم اگه بتونين كمكم كنين ممنون ميشم
عكسها را هم فشرده كردم
آيا كار ديگه اي هم بايد انجام بدم ؟
روی این موضوع یک تاپیک اختصاصی بزنید تا بهتون قدم به قدم و با تحلیل پیش بریم!
البته باید خودتون همه کارها رو انجام بدید. من فقط راهنمایی میکنم!
قرار باشه من کاری کنم با هزینه انجام میدم! اما در حد راهنمایی در انجمن مشکلی نیست
آدرس سایتتون رو حتماً قرار بدید تا آنالیز و بررسی اولیه بکنم و مرحله به مرحله پیش بریم.
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
روی این موضوع یک تاپیک اختصاصی بزنید تا بهتون قدم به قدم و با تحلیل پیش بریم!
البته باید خودتون همه کارها رو انجام بدید. من فقط راهنمایی میکنم!
قرار باشه من کاری کنم با هزینه انجام میدم! اما در حد راهنمایی در انجمن مشکلی نیست
آدرس سایتتون رو حتماً قرار بدید تا آنالیز و بررسی اولیه بکنم و مرحله به مرحله پیش بریم.
موفق باشید
تاپيك اختصاصي رو چطوري بايد بزنم؟
-
-

نوشته اصلی توسط
enigma
درود.
من قالب لايف مگ (SJ_Lifemag) رو از يکي از شرکتها خريداري کردم و وقتي اون رو روي لوکال يا هاست قرار ميدم هم در قسمت مديريت سايت و هم در قسمت نمايش سايت به کندي بالا مياد و زمان زيادي رو براي لود ميخواد.
مشکل دومم اينه چند جايي تست کردم با اينکه زبان سايت و قالب و منوها بصورت پيش فرض فارسي هست وقتي سايت لود ميشه روي زبان انگليسي بالا مياد.
اگر ممکنه راهنماييم کنين اين 2 تا مشکل رو برطرف کنم بدجور به مشکل خوردم.
شرکت فروشنده هم اعلام کردم هنوز مشکل رو نتونستن پيدا کنن.
php سايت رو هم به ورژن 5.6.21 ارتقا دادم
Gzip و سیستم کش هم فعال هست.
سايت روي آدرس زير قابل مشاهده هست.
سلام قالب لایف مگ مشگل اول رو متاسفانه داره من هم از این تمپلیت استفاده کردم به دلیل استفاده از انواع افزونه های کامپوننت k2 این اتفاق کندی پیش میادبه دلیل اینکه شما توی سایتتون از انواع نمایش های محتویات k2 استفاده کزدین منظورم اینه ک شما توی ماژول هی مختلف تو صفحه اول انواع کلاس های k2 رور تو ماژولاتون فراخوانی کردین سعی کنید کمترش کنید سرعت بهتر مبشه اما نه خیلی
-
-

نوشته اصلی توسط
aminomidvaar
سلام قالب لایف مگ مشگل اول رو متاسفانه داره من هم از این تمپلیت استفاده کردم به دلیل استفاده از انواع افزونه های کامپوننت k2 این اتفاق کندی پیش میادبه دلیل اینکه شما توی سایتتون از انواع نمایش های محتویات k2 استفاده کزدین منظورم اینه ک شما توی ماژول هی مختلف تو صفحه اول انواع کلاس های k2 رور تو ماژولاتون فراخوانی کردین سعی کنید کمترش کنید سرعت بهتر مبشه اما نه خیلی
یعنی بخاطر حجم پردازش ماژولهاست؟
یا حجم css؟
هر کدوم از اینا راه حل مختلف دارن!
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)