-
معرفی قالب مناسب برای فروشگاه اینترنتی
سلام به همه دوستان
من می خوام یه فروشگاه اینترنتی با جوملا طراحی کنم چند تا سوال توی ذهنمه می پرسم دوستان اگه اطلاعاتی دارند راهنمایی کنند
یکی اینکه جوملا از نظر امنیتی برای ساختن فروشگاه مناسب هست و یا بعدا به مشکل نمی خوره ؟
دوم اینکه قالب های مناسب رایگانی وجود دارند برای فروشگاه یا باید از جایی بخرم ؟ از کجا ؟ اگه جای خاصی می شناسید معرفی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-31-2016 09:58 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با اهدای سلام و ادب .
دوست عزیز بحث امنیت در تمامی سیستم ها ملزم به رعایت چند نکته کلیدی از جمله : 1 - آپدیت هسته سیستم و بروزرسانی های به موقع و مرتب 2 - میزبانی وب با امنیت و کیفیت بالا 3 - استفاده از قالب ها و افزونه های اورجینال و ....
این موارد در هر سیستمی می تواند امنیت وب سایت را تا حدود بالائی حفظ کند .
در مورد قالب فروشگاهی می توانید به وب سایت ما که آدرس اینترنتی آن در امضا بنده هست مراجعه و قالب مگاشاپ جوملا را مشاهده کنید . قالب فوق یک قالب چند منظوره فروشگاهی میباشد و برای هر نوع فروشگاهی قابل استفاده میباشد .
موفق باشید .
-
-
به نظر من برای شروع از قالب های آماده استفاده کنید.قالب های خوب برای جوملا زیاد هست
-
-

نوشته اصلی توسط
dj_ahmad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به نظر من برای شروع از قالب های آماده استفاده کنید.قالب های خوب برای جوملا زیاد هست
کاملاً با این نظریه موافقم!
برای خرید قالب اگر خواستید خصوصی با من در ارتباط باشید تا راهنمایی و مشاوره اختصاصی بهتون بدم.
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)