سلام... من موقع ورود به صفحه ی Administratore با ارور زیر مواجه می شم....:
Fatal error: Call to a member function load() on a non-object in /home/myusername/public_html/libraries/joomla/user/user.php on line 896
خواهشا کمک کنید.

سلام... من موقع ورود به صفحه ی Administratore با ارور زیر مواجه می شم....:
Fatal error: Call to a member function load() on a non-object in /home/myusername/public_html/libraries/joomla/user/user.php on line 896
خواهشا کمک کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
احتمالاً یک افزونه نصب کردید که با یک افزونه دیگه هم نام هستند و کانفیلیت میکنن!
اون خط از این صفحه که ارور داده میشه رو بررسی کنید متوجه خواهید شد دقیقاً این برای چی ارور داده شده.
اگر چند خط از بالا و پایینش رو اینجا قرار بدید بهتر میشه بررسی کرد!
موفق باشید
وقتی که لاگین می کنم: این ارور رو می ده:نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
وقتی به آدرس خط ۸۹۵ اون فایل هم می رم می رسم به فانکشن load() که اون هم سر خط زیر به ارور می خوره:کد:Fatal error: Call to a member function load() on a non-object in /home/sabahdai/public_html/libraries/joomla/user/user.php on line 895
حالا فانکشن getTable این طوریه:کد:... // Create the user table object $table = $this->getTable(); ...
کد:public static function getTable($type = null, $prefix = 'JTable') { static $tabletype; // Set the default tabletype; if (!isset($tabletype)) { $tabletype['name'] = 'user'; $tabletype['prefix'] = 'JTable'; } // Set a custom table type is defined if (isset($type)) { $tabletype['name'] = $type; $tabletype['prefix'] = $prefix; } // Create the user table object return JTable::getInstance($tabletype['name'], $tabletype['prefix']); }
چه تغییری توی سایت و یا سرور دادید که اینجوری شد ؟!
آخرین تغییرات چی هستن ؟!
موفق باشید
به ورژن بالاتر آپدیت کردم....نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از ورژن ۲.۵ به ۲.۵.۷ ی چیزی مثل این
برگردید به همون نسخه قبلی ببینید مشکل برطرف میشه ؟!
میشه راهنمایی کنید چطور برگشت به ورژن قبلی بزنم
نسخه ای که داشتید رو از اینجا دانلود کنید و روی جوملاتون آووررایت کنید!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ابتدا فایل Joomla_2.5.x_to_2.5.28-Stable-Patch_Package.tar.gz رو دانلود کنید و روی جوملای خودتون آوررایت کنید اگر مشکل برطرف نشد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو دانلود کنید و روی جوملاتون آوورایت کنیدببینید مشکل برطرف میشه یا نه!
اگر نشد باید بررسی کارشناسی بشه.
مدیران جوملا فارسی شاید بتونن پیگیری کنند. اما من اگر قرار باشه خودم وارد بشم با دریافت هزینه خواهد بود.
پانوشت: منظور از آووررایت کردن اینه که بسته رو روی فایلهای جوملای خودتون اکسترکت کنید و جایگزین فایلها بشوند فایلهای بسته مورد نظرتان!
موفق باشید
ویرایش توسط مهدی. : 06-07-2016 در ساعت 09:58 AM دلیل: اضافه شدن پانوشت!
علاقه مندی ها (Bookmarks)