سلام دوستان عزیز
من یه قالب گرفتم که به همراه قالب، جوملا هم به صورت پایه باید نصب میشد.الان نصبش کردم نسخه اون 3.3.6 اگر بخوام ارتقاش بدم به آخرین نسخه جوملا فارسی باید چیکار کنم؟ چون قسمت بروزرسانی جوملاش هم میزنه بروز است
ممنون میشم کمک کنید![]()

سلام دوستان عزیز
من یه قالب گرفتم که به همراه قالب، جوملا هم به صورت پایه باید نصب میشد.الان نصبش کردم نسخه اون 3.3.6 اگر بخوام ارتقاش بدم به آخرین نسخه جوملا فارسی باید چیکار کنم؟ چون قسمت بروزرسانی جوملاش هم میزنه بروز است
ممنون میشم کمک کنید![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
شما میتونید از بسته بروزرسانی جوملا استفاده کنید که در صفحه دانلود جوملا قرار داره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در حال حاضر آخرین نسخه جوملا 3.5.1 است که میتوانید از لینک فوق از هر نسخه ای که هستید به آخرین نسخه مهاجرت کنید. (البته نسخه های سری 1.6 به بعد از جوملا) برای ارتقا از جوملا 1.5 بحث فرق میکنه و آموزشش توسط دوست خودبم شهاب در دانشنامه جوملا فارسی موجود هست.
موفق باشید
سلام و عرض ادب
تشکر از لطفتون
اونوقت جوملای من که الان فارسی هست بعد از استفاده از این بسته فارسی میمونه؟
اگر مشکلی پیش اومد من اینجام
موفق باشید
آقا دستت دردنکنه خدا خیرت بده بروز شد مشکلی هم نداره
فقط موقع بروزرسانی configuration.php و همچنین پوشه Log , tmp رو به بیرون از روت سایت انتقال داده بودم در فرایند بروزرسانی که تاثیری نداشته؟
از این بابت میگم که نکنه اینا بیرون بودن بروز نشدن
البته یه سری جاهاش انگلیسی بود رو 3.3.6 الانم انگلیسی مونده آیا بسته نصبی هم هست که همه جارو فارسی کنه؟چون قبلا که پکیج کامل جوملا3.5.1 رو از جوملا فارسی نصب کرده بودم همه جا فارسی بود
بازم تشکر از لطفتون
ویرایش توسط joomak321 : 06-12-2016 در ساعت 01:24 PM
جابجایی فایل کانفیگ اگر سایتتون باز میشه و مشکلی الان نداره تأثیری در فرآیند بروزرسانی نداره.
پوشه و لاگ و تمپ هم که فقط در کانفیگ لینک شده هستند! پس بروزرسانی لازم ندارن این سه مورد!
برای فارسی سازی بهتره که از بسته فارسی سازی که جوملا فارسی بصورت رسمی منتشر میکنه استفاده کنید تا همه موارد فارسی بشه: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
سایت باز نمیشد که آدرس دهی کانفیگ رو درست کردم بعدش درست شد
بله این بسته رو نصب کردم ولی قسمتهای کوچکی که زیاد تاثیری هم نداره انگلیسیه و مهم نیست. خیلی خیلی ممنون از لطفتون خیلی کمک کردین
یا حق
موفق باشید
مواردی که انگلیسی هستند چه هستند!؟ اگر مربوط به خود جوملا باشند بهتره که گزارش بدید تا دوستان اصلاح کنند.
اگر با اسکرین شات گزارش کنید در تاپیک مربوطه بسیار عالی خواهد بود.
موفق باشید
سلام
فکر نمیکنم مربوط به جوملا بشه ولی در قسمت قالب ویرایش استایل هست که انگلیسی نوشته.
فقط بعد از آپدیت جوملا یه اتفاق بی اهمیت افتاد که گفتم شاید بد نباشه بگم اینه که توو عکس با رنگ زرد مشخص کردم اون ستاره که مطالب رو برجسته میکنه ومده زیر دکمه های دیگه طبق تصویر
بازم ممنون
![]()
اون واژه انگلیسی رو لطفاً اسکرین شات بدید! منظورم توی قسمت استایلهاست!
اون ستاره که اومده زیر بخاطر کش مرورگر شماست! کش رو یکبار کاملاً خالی کنید و سیستم رو خاموش و روشن کنید احتمال زیاد مشکل برطرف میشه
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)