-
مشکل در ورود به مدیریت سایت
سلام
من چند روزه تو مدیریت سایتم مشکل دارم
یه روز فونتاش بهم میریزه و کد میشه. یه روز اصن وارد نمیشه
الان 2 روزه وقتی میخوام وارد مدیریت بشم و آدرس administrator رو میزنم جای اینکه بره تو پنل میره تو صفحه اصلی سایت
وقتی هم بعد از چند بار امتحان میره رو پنل یوزر و پس رو که میزنم باز میره رو صفحه اصلی سایتم..
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از samir89 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
06-12-2016 05:08 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
این رو باید مدیر سرورتون بررسی کنه!
اما فایل htaccess رو تغییر نام بدید و امتحان کنید ببینید اگر مشکل حل شد محتویات این فایل رو در اینجا قرار بدید تا بررسی کنم.
موفق باشید
-
-
اسمش رو عوض کردم اما فایده ای نداشت
الان بدتر هم شده... مطلب ایجاد میکنم میخوام ذخیره کنم میده رو صفحه اصلی سایت... آدرس مدیریت رو میزنم میره تو صفحه اصلی
چیکارکنم؟؟
-
-
لطفاً محتویات این فایل رو اینجا قرار بدید تا بررسی کنم.
موفق باشید
-
-
با سلام
دیروز یه اشتباه کردم دو عامل احراز هویت رو فعال کردم اما من هیچ کد امنیتی ,مربوط به دوعامل احراز هویت, جهت ورود به بخش مدیریت و سایت در دست ندارم . چکاری میتونم بکنم. کسی میدونه؟ راهش چیه؟
-
-

نوشته اصلی توسط
zeukho
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
دیروز یه اشتباه کردم دو عامل احراز هویت رو فعال کردم اما من هیچ کد امنیتی ,مربوط به دوعامل احراز هویت, جهت ورود به بخش مدیریت و سایت در دست ندارم . چکاری میتونم بکنم. کسی میدونه؟ راهش چیه؟
سلام
خب اگر اکانتتون رو تنظیم نکرده باشید و فقط پلاگینها رو فعال کرده باشید میتونید اون قسمت رو خالی بگذارید و لاگین کنید!
مشکلی نباید باشه!
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)