من صفحه ي اول رو دو ستون كردم مشكلم اينه كه مي خوام مثلا نوشته هاي خاصي برن اين ستون و نوشته هي ديگر برن ستون ديگر نه اينكه خودش به ترتيب يكي يكي ستون ها رو پر كنه
مثلا مي خوام در يكي اخبار سياسي و در يكي اخبار فرهنگي رو بذارم
چي كنم ؟؟

من صفحه ي اول رو دو ستون كردم مشكلم اينه كه مي خوام مثلا نوشته هاي خاصي برن اين ستون و نوشته هي ديگر برن ستون ديگر نه اينكه خودش به ترتيب يكي يكي ستون ها رو پر كنه
مثلا مي خوام در يكي اخبار سياسي و در يكي اخبار فرهنگي رو بذارم
چي كنم ؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
خوب بايد دو موقعيت ماژول ايجاد كنيد و با استفاده از ماژولهايي مثل آخرين اخبار مجموعه خاصي رو به اون ماژول اختصاص بديد. در اين صورت وقتي مطلبي توي اون مجموعه بنويسي اتوماتيك توي اون موقعيت لود ميشه.
چطور تعيين كنم كه دريكي از اون ستونم ها نشون بده چون صفحه ي اول رو دو ستون كردم
ميخوام يكي از اون ستون هااون باشسه
برای این کار از این روش نمیتونید استفاده کنید
صفحه اول رو به دو قسمت تقسیم کنید
در سمت راست به عنوان مثال موقعیت user1 تعریف کنید و در سمت چپ موقعیت user2
حالا اگر میخوایید فقط تایتل اخبار نشون داده بشه از ماژول last news و اگر میخواهید تیتر و متن خبر نمایش داده بشه از ماژول news flash کپی بگیرید و در دو موقعیت user1 & user2 استفاده کنید
البته باید در تنظیمات این ماژولها ID Category مورد نظر رو وارد کنید که فقط خبر های اون مجموعه رو در موقعیت مورد نظر نشون بده
یا علی
آقاي فيروز مندان 2 تا سوال برام پيش اومده در مورد تعريف مكان user1 & 2 چطور تعريف مي كنن؟
بعدش اگر تعريف كرديم و.... اون وقت خود مطالبي كه ارسال مي شوند چي اون ها كجا مي روند نمي دونم منظورم رو رسوندم يا نه مثلا اگه ما موقعيت اين ماژول ها رو يه جا ديگه بذاريم و مطلب ارسال كنيم بازم مطلب در صفحه اول مي اد ولي اگه موقعيت اين ماژول ها رو در ستون بذاريم حالا مطلب رو خودش رو اساسا كجا نشون ميد ه ؟
موقعیت های user1.....9 ، top و .... در مامبو به صورت پیشفرض تعریف شده اند و نیازی به تعریف توسط شما نمی باشد .
برای فراخوانی یک موقعیت باید در فایل index.php قالب کد زیر را وارد کنید.
خوب ما با این کد هر مارژولی که برای user1 در مدیریت تعریف کرده باشیم را نمایش می دهیم.کد:<?php mosLoadModules('user1'); ?>
همین طور برای بار گذاری مطالب و در اصل Main صفحه از
در قالب استفاده می کنیم.کد:<?php mosMainBody(); ?>
توجه داشته باشید این کد ها هر کجا که قرار گرفته شده باشند اجرا خواند شد.
موفق و پیروز باشید
یا علی
خداييش آقا ي سيادتي من نمي فهمم چي ميگيد چون بلد نيستم اصلا چطور مثلا مكاني رو در صفحه مشخص مي كنند كه مثلا بگيم اونجا رو تغيير بده
اين سايت من هست [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نمي دونم چي كنم
مي شه يك كم ساده تر بگيد واقعا ممنون مي شم چون نمي فهمم واقعا عذر مي خوام
آموزش طراحي قالب رو خونده باشي متوجه ميشييه سر بهش بزن
آقا حسين خوندم اونجا واقعا براي من مبتدي كم توشح داده بود فقط نوشته بود اين كد را بكار ببريد
من چيزي خاصي متوجه نمي شدم ازش
ببين رفيق
مامبو مياد قالبت رو ميخونه
هر جا كه اين كد باشه:
يه موقعيت ميسازه به اسم xyzکد:<?php mosLoadModules('xyz'); ?>
شما فكر كن يه كاسه ميسازه به اسم xyz
موقعي كه ميخواد اجرا كنه سايتت رو
مياد نگاه ميكنه ميبينه شما مثلا 10 تا كاسه داري با اسم هاي مختلف
مثل user1
user2
xyz و ...
حالا ميره نگاه ميكنه ميبينه شما مثلا 5 تا ماژول رو تنظيم كردي كه تو كاسه ي user1 نشون بده
كاسه ي user1 رو ور ميداره؛ توش اون 5 تا ماژول رو ميگذاره كه هر كدوم كار خاصي ميكنند
حالا شما مياي با اون دستور تو قالبت يه موقعيت به اسم مثلا user9 مي سازي
و ماژولت رو اون تو تنظيم ميكني كه نشون بده (يعني به مامبو ميگي كه عزيزم اين ماژول رو بگذار تو كاسه ي user9)
مامبو هم مثل بچه هاي خوب حرفت رو گوش ميده
گرفتي؟![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)