-
Fatal error: Call to undefined method
سلام
سایت من بدون هیچ دلیلی این ارور رو میده:
Fatal error: Call to undefined method phpmailerException::get() in /home/gameiir/domains/gamei.ir/public_html/templates/jp-kados/error.php on line 20
میخواستم بگم با تغییر قالب هم اتفاقی نیفتاد.(راستی صفحه مدیریت می آد. اما همانطور که گفتم سایت باز نمیشود)
یعنی با تغییر قالب ارور عجیبتر زیر می آد:
0 - Invalid address: تدهتمتعت\اچل9لاگچج
را داده.
راه حال چی هست؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-15-2016 09:09 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
احتمالاً هک نشدید؟!
از مدیر سرور بخواهید که مثلاً به یک ماه پیش بکاپ برگرداند!
موفق باشید
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
احتمالاً هک نشدید؟!
از مدیر سرور بخواهید که مثلاً به یک ماه پیش بکاپ برگرداند!
موفق باشید
سلام
عجب! وقتی این رو گفتید رفتم و به سایت (بخش مدیریت) سر زدم، دو تا از نظرات که مشکوک بودم رو دوباره دیدم. این عبارت عجیب رو که موقع تغییر قالب به یک قالب قدیمی دیدم، همین عبارت رو دیدم که یک کاربری در بخش ایمیلش (موقع ارسال نظر) ارسال کرده، کامپوننت نظردهی رو لغو کردم. مشکل حل شد.
حالا اسم کامپوننت رو نمیگم که خدای نکرده کسی نبینه همین کارو بکنه، سایت طرف مقابل خراب بشه.
ممنون خیلی لطف کردید، لازم به برگردوندن هم نشد
-
-

نوشته اصلی توسط
saber_s_s
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
عجب! وقتی این رو گفتید رفتم و به سایت (بخش مدیریت) سر زدم، دو تا از نظرات که مشکوک بودم رو دوباره دیدم. این عبارت عجیب رو که موقع تغییر قالب به یک قالب قدیمی دیدم، همین عبارت رو دیدم که یک کاربری در بخش ایمیلش (موقع ارسال نظر) ارسال کرده، کامپوننت نظردهی رو لغو کردم. مشکل حل شد.
حالا اسم کامپوننت رو نمیگم که خدای نکرده کسی نبینه همین کارو بکنه، سایت طرف مقابل خراب بشه.
ممنون خیلی لطف کردید، لازم به برگردوندن هم نشد
اتفاقاً باید بگید تا بشه مشکلات رو برطرف کرد!
موفق باشید
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)