-
ارسال مطالب به سایت
با سلام به مدیر و همه کاربران
یه سوال داشتم من چطوری میتونم به سایتم مطالب ارسال کنم که توش عکس و فایل و لینک و ... باشه
و یه جمله رو بزرگ و کوچک کنم و رنگش رو تغییر بدم اگه ممکنه یه راهنمایی بکنید و اگه لینکی هست که کل آموزش مدیریت مطالب رو داره برام بگین
و یه سوال دیگه وقتی کسی عضو میشه براش ایمیل فعال کننده عضویت نمی فرسته و چطوری میتونم این ایمیل رو (مطالبش رو) تغییر بدم 
:-*
ممنونم منتظر هستم
در ضمن email:nim.rokh@yahoo.com
site:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-06-2007 12:30 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : ارسال مطالب به سایت
سلام دوست عزیز
به جمع استفاده کنندگان مامبو خوش آمدید .
بهتره در ابتدا لینک زیر را با دقت مطالعه کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و سپس
آموزش های سایت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اکثر مطالب در آموزش ها قرار داره . بعد از مطالعه اگر باز هم سوالی داشتید با توجه به قوانین انجمن : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سوالتون رو مطرح کنید
یا علی
-
-
سلام خدمت دوست عزیز
من اون های رو که گفتین قبلا هم خونده بودم و الن هم خوندم
اما نمیدونم اون تنظیماتی رو که در اینجا میگه :
(متن
TinyMCE نام ادیتوریست که مامبو از آن استفاده می کند.برای فعال کردن آن در مدیریت به این منو بروید: Mambots>Site Mambots .انتخاب No WYSIWYG را غیر فعال و TinyMCE WYSIWYG Editor را فعال کنید.اگر با HTML آشنا هستید پیشنهاد میکنم حتما advanced را برای ادیتورTinyMCE فعال کنید. . . . . . . . .)
رو فعال کنم اگه میشه یه کم بیشتر منو راهنمایی کنید یا اگه میشه آموزش تصویری خیلی بهتره
باز هم ممنونم
-
-
تو نسخه های جدید نام ویرایشگر تبدیل شده به MostlyCE
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)