-
نصب جوملا مرحله پایگاه داده
با سلام و درود به همه دوستان
بنده پس از نصب XAMPP و بعد گذاشتن گوشه نصب جوملای 3.5.1 داخل فایل htdocs و خلاصه رفتن به پنل نصب جوملا مرجله اول که تنظیمات انچام میشه مرحله دوم که مربوط به پایگاه داده هستش این پیام رو میده که "قادر به اتصال به پایگاه داده نیست" نوع پایگاه داده رو هم mysql گذاشتم نمیدونم مشکل از اسم پایگاه داده هست یا چیز دیگه
ممنون میشم راهنمایی کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-19-2016 05:36 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوستان مشکل حل شد سپاسگذاری
-
-
سلام وقت بخیر من این مشکل دارم لطفا کمک کنید چجوری حلش کنم تمام موارد هم درست پیش میرم
قادر به اتصال به پایگاه داده نیست. تعداد اتصالات بازگشت: Could not connect to MySQL.
-
-
-
-

نوشته اصلی توسط
30irwan
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام وقت بخیر من این مشکل دارم لطفا کمک کنید چجوری حلش کنم تمام موارد هم درست پیش میرم
قادر به اتصال به پایگاه داده نیست. تعداد اتصالات بازگشت: Could not connect to MySQL.
این ارور رو چه زمانی دارید؟بسته ی نصبی نصب میکنید؟یا از لوکال به هاست منتقل میکنید؟
-
-

نوشته اصلی توسط
amirparvaneh
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این ارور رو چه زمانی دارید؟بسته ی نصبی نصب میکنید؟یا از لوکال به هاست منتقل میکنید؟
وقتی نصبش میکنم این مشکل دارم یوزر و پسورد و دیتابیس دقیق وارد میکنم ولی این ارور میده
-
-
باید دقیق وارد کنید
یه جایی رو اشتباه میزنید
از چه بسته ی نصبی استفاده میکنید؟
پیشنهاد میکنم آموزش نصب جوملا روی هاست رو مطالعه بفرمایید
-
-
سلام بنده در حال نصب جوملا هستم. در مرجله پایگاه داده بدون هیچ خطایی ایستاده و به مرحله بعد نمی رود. البته بنده دیتابیس را که از کنسوب زمپ می بینم جداول و داده هایی در آن ایجاد شده است.
به نظر دوستان چه مدت بایستی در این صفحه منتظر باشم؟
-
-
سلام
فایل دیتابیس جوملا رو با یک ادیتور باز کنید و خط زیر رو پیدا کنید:
سپس با خط
جایگزین کنید سپس بررسی کنید مشکلتون حل میشه یا نه
البته بر روی سرور این مشکل وجود نداره معمولا
موفق باشید
-
-
متاسفانه ENGINE=InnoDB را یافت نکرد. به نظرتون چیکار باید بکنم. الان از ساعت 12 ظهر تا کنون بر روی مرحله دیتابیس است و روی دکمه ادامه که کلیک می کنم، پیغام در حال انجام عملیات است لطفا منتظر بمانید برخورد می کنم.
ممنون می شم راهنمایی کنید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)