-
تعریف کلاس جدید در کدهای html
سلام من از قالب طلوع استفاده میکنم.
میخام طول مستطیل زیر منو کمتر بشه. میرم تو css مربوطه و margin-left را تغییر میدم و به نتیجه مطلوب میرسم.
ولی یه مشکلی هشت: کلاس مستطیل زیر منو با باکس های پایین صفحه یکیه. وقتی css رو تغییر میدم، هر دو تغییر میکنن.من فقط میخام مستطیل زیر منو تغییر کنه.
حالا سوالم اینه : کجا میتونم برم برا مستطیل زیر منو یه کلاس جداگانه تعریف کنم یا id بهش بدم که بعد بتونم تو css برای اون کلاس جدید یا id ، استایل تعریف کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-19-2016 07:50 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
قالب طلوع رو استفاده نکردم اما اگه منو فقط مد نظرتونه می تونید dj استفاده کنید که انعطاف پذیری خیلی خوبی داره و می تونید راحت تغییرات روش اعمال کنید.
موفق باشید
-
-
سلام دوست عزیز
برای که بتونی کلاس جداگانه برای هر منو تعریف کنی برو به جوملا و برو به منو مربوطه و تب نمایش صفحه رو انتخاب کن و یه کلاس دلخواه اضافه کن
البته راه های دیگری هم دارد ، این راحت ترینش بود که به ذهنم رسید
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
sirati
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
قالب طلوع رو استفاده نکردم اما اگه منو فقط مد نظرتونه می تونید dj استفاده کنید که انعطاف پذیری خیلی خوبی داره و می تونید راحت تغییرات روش اعمال کنید.
موفق باشید
dj چی هست؟
-
-

نوشته اصلی توسط
پشتیبان سیستم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوست عزیز
برای که بتونی کلاس جداگانه برای هر منو تعریف کنی برو به جوملا و برو به منو مربوطه و تب نمایش صفحه رو انتخاب کن و یه کلاس دلخواه اضافه کن
موفق باشید
من نمیخوام به منو کلاس بدم. میخام به فیلد زیر منو کلاس بدم
-
-
کد PHP رو پیدا کردم. توی template.php هست. ولی یکم پیچیده اس کدهاش. id بهش دادم ولی بازم هر دوش باهم تغییر پیدا کرد
-
-
با سلام
ایا زیر منو جز منوها حساب نمی شود ؟
می خوام اینو بگم به منو تون چه زیر منو باشه چه نباشه می تونی کلاس جداگانه بدید
موفق باشید
-
-
سلام
لینک سایتتون رو بدید و دقیقاً مشخص کنید که میخواهید کجا را به چه شکلی تبدیل کنید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.
موفق باشید
-
-
مشکلم یه جورایی حل شد . نوع منو رو عوض کردم. روی حالت مگا منو گذاشتم. اون مستطیل زیر منو رفت
-
-

نوشته اصلی توسط
پشتیبان سیستم
سلام دوست عزیز
موفق باشید
این کارو هم کردم.یکمی تاثیر داشت ولی آخرش اون قسمت پایین صفحه هم تغییر پیدا میکنه
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)