سلام دوستان
میخام یه اسکرول اففی بالای سایت داشته باشم که وقتی موس رو اسکرول میکنم میام پایی سن اون اسکرول همراه سایت بچسبه به بالا و با سایت پایین بیاد که شامل ی لوگو و یه نوشته باشه
ممنون میشم اگه افرونه ای سراغ دارین بگین
منشکزم

سلام دوستان
میخام یه اسکرول اففی بالای سایت داشته باشم که وقتی موس رو اسکرول میکنم میام پایی سن اون اسکرول همراه سایت بچسبه به بالا و با سایت پایین بیاد که شامل ی لوگو و یه نوشته باشه
ممنون میشم اگه افرونه ای سراغ دارین بگین
منشکزم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام دوست عزیز
برای اینکه بتونی هدر سایت ثابت کنی می تونی از افزونه مختلفی استفاده کنی که اکثر تو اسمشون یه sticky دارد ( اینم بگم نصب این افزونه ها خیلی اذیت کننده است )
می تونی از کد css هم استفاده کنی
اما پیشنهاد من این است اگر چیزه خواس می خواهید از jquery استفاده کنیدکد:position:fixed;
نمونه jquery هم می تونی تو سایت من که در امظاء موجوده ببینی
موفق باشی
ویرایش توسط پشتیبان سیستم : 06-19-2016 در ساعت 10:31 PM
سلام ممنون
درسته یه همچین کاری میخام بکنم
اما نمیخام جای منو باشه
میخام ی لوگو بذارم با ی عنوان ک سایت اسکرول میخوره حرکت کنه پایین بیاد
سلام
به این کار میگن Sticky Menu
قالبتون اگر از فریم ورکهای مطرح استفاده میکنه میتونید با قرار دادن یک کد ساده اینکار رو بکنید. اما اگر قالبتون فریم ورکی نیست و یا فریم ورکش این امکان رو نداشته باشه باید کدهای جاوایی رو قرار بدید و برای اون div تعریف کنید که بعد از اسکرول کردن نام کلاسش با پسوند و یا پیشوند بشه و برای اون پسوند و پیشوند تغییرات رو اعمال کنید.
تحتمالاً منظور شما این هست که مثلاً کادر مربوط به منو و لوگو اندازه ارتفاع اولیه 80 داشته باشند و بعد از اسکرول علاوه بر ثابت ماندن کوچک هم شوند که این هم نیاز به شرایط مشخصی دارد و نحوه اجرا.
به هر حال پیشنهاد میکنم کلیدواژهایی که دادم رو در گوگل جستجو کنید.
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)