-
نوشتن پارامترهای Host و Username و Password در نرم افزار cuteFTP 8.3 Professional ?!
سلام،
دامنه و هاست خرید ه ام و دامنه هم فعال شده است:
برای استفاده از نرم افزار cuteFTP برای آنلاین کردن و انتقال فایل های سایت از لوکال به هاست
در داخل کادر در آیتم های نوار بالای آن یعنی:
:Host: Username: Password: Port
چه چیزی باید نوشته شود؟
(نمی دانم چرا در آموزش ها به
صراحت درباره آن گفته نمی شود:آیا ابهام نشانه سطح علمی بالائی است!!)
آیا در داخل کادر :Host باید نام دامنه ای که خریدم و فعال شده است را بنویسم؟ یا نام دیگری؟
متشکرم
ویرایش توسط xboby : 06-18-2016 در ساعت 02:15 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-18-2016 02:13 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دانش ICDL از موارد اولیه هست! نمیشه شما انتظار داشته باشید که در همه آموزشها به شما روشن کردن کامپیوتر هم آموزش داده شود. 
اما در این رابطه باید از مدیر سرور کمک بگیرید! چون در هر سروری متفاوت هست و با توجه به کانفیگ ها این موارد تعیین میشوند! در برخی موارد حتی شاید نتونید اینچنین به اف تی پی متصل بشید!
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
دانش ICDL از موارد اولیه هست! نمیشه شما انتظار داشته باشید که در همه آموزشها به شما روشن کردن کامپیوتر هم آموزش داده شود.
اما در این رابطه باید از مدیر سرور کمک بگیرید! چون در هر سروری متفاوت هست و با توجه به کانفیگ ها این موارد تعیین میشوند! در برخی موارد حتی شاید نتونید اینچنین به اف تی پی متصل بشید!
موفق باشید
سلام،
از پاسختان ممنونم ولی سوال من آنطور که نوشتید ساده نبود چون کثیری
از افرادی که با جوملا کار می کنند درباره آن سوال دارند و در انجمن های
مختلف از آن سوال می کنند :یعنی اشکالی در آموزش ها وجو دارد:
در آموزش وقتی بجای اینکه صریح و ساده و خیلی مختصر بگویند در جلوی
هاست نام دامنه یا آدرس سایت انان را بنویسید، چیزهای دیگری
می گویند ... این نشان دهنده ... .
2 یا 3 کلمه که آموزش تخصصی ICDL
نمی خواهد البته نیاز به فلسفه هم نیست و ...
من متخصص الکترونیک و مشاور فنی انجمن یک کارخانه معتبر خارجی
هستم و من و همکارانم در جواب ها و آموزش هایمان صریح و ساده پاسخ می دهیم.
بهرحال،من جواب را از یک انجمن دیگر گرفتم و فقط چند کلمه بود :
Host: نام دامنه سایت اتان / user: نام کاربری ورود به Cpanel /
password:پسورد یا رمز ورود به Cpanel
فقط همین ،نیازی به آموزش ICDL و فلسفه و ... هم نبود.
موفق باشید
ویرایش توسط xboby : 06-20-2016 در ساعت 08:14 PM
-
-
این جواب در شرایطی هست که شما از سی پنل استفاده کنید دوست عزیز.
اگر سرور شما بصورت اختصاصی و راه اندازی شده بدون پنلی مثل سی پنل باشه و یا کانفیگهاش بر اساس نیاز مدیر سرور و بنا به دلایل امنیتی و ... روی پورت خاصی باشه و یا حتی با شناسه اختصاصی و ... آنوقت این نیست که شما بتونید راحت به ftp متصل بشید.
از این رو نمیشه توی آموزشها بیان کرد حتماً اینچنین وارد میشوید.
ضمن اینکه توی سی پنل هم اگر تنظیمات مدیر سرور به گونه ای باشه باز هم بنا به دلایل امنیتی نتونید با یوزر و پسورد سی پنلتون وارد بشید چطور؟ اون زمان شما باید مراحل دیگری را طی کنید.
خب میبینید که همیشه یکسان نیست.
صحبت من از روی این باب بود. نه اینکه شما دانشون کم هست. هرچند هیچکس دانای مطلق نیست! پس ناراحتی نداره اگر چیزی رو بلد نباشید. ضمن اینکه کارمند یک شرکت خارجی بودن هم دلیل بر بالاتر بودن فردی بر دیگری نیست!
به هر حال ضمن اینکه شما باید موارد اولیه از مباحث وب را بدانید آموزشها تهیه میشوند. متأسفانه به دلیل رقابت کمیتی که در زمانی بین همکاران بوده آموزشها با دقت تهیه نشده اند و بصورت اصولی کسی تا بحال وارد این موضوع نشده. اگر ایده ای دارید خوشحال میشم با هم بتونیم روی این موضوع کار کنیم.
برای بهبود باید همه با هم همکاری کنند. فقط اعتراض کردن چیزی رو درست نمیکنه.
موفق باشید
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با سلام و تشکر،
خوب،خودتان یک آموزش جامع تهیه بفرمائید تا با کمک انجمن آنرا بصورت دی وی دی
بعنوان یکی از محصولات انجمن،کاربران بتوانند آنرا تهیه کنند که
تعداد شان بسیار زیاد است.
متشکرم
-
-
خود شما حاضر هستید برای چنین آموزشهایی هزینه کنید؟ میشه امیدوار بود که بعداً دانلود و دست به دست نشه؟ میشه از کپی رایتش اطمینان داشت؟ ماشاالله با توجه به وجود سایتهای سودجو و ... که البته نمونه هایی هم در همین موضوع جوملا هم دارند و یک فایل را یکبار میخرند و چندبار میفروشند کمی این موارد با مشکل روبرو هست. اگر راهکاری برای این موضوع دارید ممنون میشم به من بفرمایید تا بتونم مشکلات رو برطرف کنم.
اگر شما موافق هستید و برای چنین مواردی، با چه شرایطی هزینه میکنید و ویدیو رو تهیه میکنید؟
اتفاقاً در نظر دارم چنین مواردی رو تهیه کنم. اما بازار سنجی مناسبی در این رابطه نیست و همچنین مشکلات کپی رایت که واقعاً آزار دهنده هست!
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)