-
اضافه کردن ساعت دقیق به تاریخ ایجاد مطلب در نمایش یک مطلب ( تو عکس مشخصه )
با سلام خدمت شما
همون طور که میدونید وقتی مطلبی رو ایجاد میکنیم در موقع نمایش مطالب نوشته میشه " 2 فروردین 1395"
حالا من میخوام ساعت دقیق ایجاد مطلب رو هم اضافه کنم یعنی به شکل " سه شنبه 2 فروردین 1395 6:35 "
خود سایت افزوئنه های جوملا فارسی هم همین طور هست عکس رو اتج میکنم که کامل متوجه میشید ، من میخوام ساعت هم اضافه بشه
ویرایش توسط vahidahmadi : 06-28-2016 در ساعت 05:11 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-28-2016 04:56 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
این ویدئو رو هم چک کردم ولی نمیدونم دقیقا چه کدی رو باید جایگزین کنم و به جای کدوم کد !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام
دوست عزیز نیاز به کد نداره!
البته شما ورژن جوملاتون رو نگفتید ولی برای جوملا 3 به بالا موقع انتشار مطلب از تب های زیر عنوان تب انتشار رو انتخاب کنید در اون تب زمان انتشار رو می تونید تنظیم کنید همچنین پایین اون تقویم ساعت داره روش کلیک کنید اضافه میشه shift رو بگیرید کلیک کنید کم میشه
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
mm.mahmoodian
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
دوست عزیز نیاز به کد نداره!
البته شما ورژن جوملاتون رو نگفتید ولی برای جوملا 3 به بالا موقع انتشار مطلب از تب های زیر عنوان تب انتشار رو انتخاب کنید در اون تب زمان انتشار رو می تونید تنظیم کنید همچنین پایین اون تقویم ساعت داره روش کلیک کنید اضافه میشه shift رو بگیرید کلیک کنید کم میشه
موفق باشید
مرسی دوست عزیز ولی سوال رو میخوندید یا حداقل پست بعدی رو میدیدید ، این رو که میدونم عزیز ، میخوام فرمت تاریخ رو عوض کنم که ساعت هم نمایش داده میشه در حالت عادی فقط روز و ماه نمایش داده میشه داخل قالب
ویرایش توسط vahidahmadi : 06-29-2016 در ساعت 03:33 AM
-
-
سلام
در تنظیمات مطالب میتونید فرمت رو طبق توضیحی که در همان صفحه داده شده ایجاد کنید.
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)