-
پلاگین گالری تصویر(مشکل در راه اندازی)
سلام
من در نصب این پلاگین مشکل دارم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
توضیحات سایت انتشار دهندش به این صورته که
آموزش استفاده:
فقط کافیست این پلاگین را نصب نمایید و به قسمت مدیریت پلاگین ها مراجعه نماییدو
پلاگین گالری تصاویر جومینا را باز کرده و فعال کنید. همچنین در این بخش می توانید پوشه روت تصاویر را مشخض نمایید
و ایعاد تصاویر را مشخص نمایید. این پلاگین دارای امکان نمایش تصاویر به صورت لایت باکس است و
بعد از کلیک روی هر تصویر می توانید ان را به صورت بزرگ شده و همراه با دکمه های عقب و جلو مشاهده نمایید.
بعد از فعال کردن پلاگین باید یک مطلب ایجاد نمایید و تکه کد {gallery}myphotos{/gallery} را در آن یا هرجای مطلب سایت که می خواهید گالری را دران نمایش دهید
قرار دهید و نام پوشه ی تصاویرتان را داخل براکت ها قرار دهید که با رنگ قرمز مشخص شده است. به ان ترتیب تصاویر شما در قسمتی که کد را در آنحجا قرار داده اید نمایش داده می شود.
ضمنا باید مطلب ایجاد شده را به یک منو منتسب کنید.
من طبق همین چیزی که گفته رفتم....
در مدیریت پلاگین این مسیر رو برای وشه گالری تصاویر دادم
C:\wamp\www\images\New folder
من روی لوکال هاست کار میکنم
در مطلب هم این قطعه کد رو کذاشتم
{gallery}C:\wamp\www\images\New folder\a (1).jpg{/gallery}
و مطلب رو هم به یک منو منتسب کردم
حالا این خطا ها رو میده موقعی که رو اون منو کلیک میکنم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-28-2016 08:39 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دوست عزیز تا اونجایی که من فهمیدم شما باید بین کد گالری آدرس یک فولدر رو بدید. شما آدرس یک عکس رو دادید. در ضمن شما نباید از درایو خودتون آدرس بدین باید از فولدر روت جوملا آدرس بدید. یعنی مثل زیر
\images\New folder\a
موفق باشید
-
کاربر مقابل از mm.mahmoodian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
sige را در اینترنت جستجو کنید! و در افزونه های جوملا فارسی
آموزش استفاده در دانشنامه موجود هست و میتونید از آخرین نسخه نیز (منتشر کننده واقعی افزونه) استفاده کنید!
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)