-
غیب شدن تب ماژول ها
سلام
من امروز یک ماژول رو ویرایش کردم و دیدم فقط تب اول نمایش داده میشه و اصلا تب های دیگه مثل دسترسی، پیشرفته و صفحاتی که در اون نمایش داده بشه وحود ندارن و غیب شدن.
حالا من می خوام یک ماژول رو به یه سری صفحه اختصاص بدم در صورتی که الان اون تب نیست کسی میتونه کمک کنه؟
همه ماژول ها بقیه تب هاشون نیست هم ماژول های دیفالت جوملا هم ماژول هایی که نصب کردم
لطفا کمک کنید

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-29-2016 12:39 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
یکبار فایلهای جوملاتون رو از یک بسته آماده نصب آوور رایت کنید ببینید مشکل حل میشه؟ اگر حل نشد
بررسی کنید افزونه هایی که نصب کردید چی هستند و شاید یک افزونه (احتمالاً پلاگین در بخش مدیریتی) باعث بروز این مشکل شده باشه.
لطفاً یکبار از چک کلی تمام جداول را که باز هستند را ببندید . کش جوملا هم خالی کنید.
تغییر دادن مرورگر هم ضرر نداره!
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
mm.mahmoodian
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
من امروز یک ماژول رو ویرایش کردم و دیدم فقط تب اول نمایش داده میشه و اصلا تب های دیگه مثل دسترسی، پیشرفته و صفحاتی که در اون نمایش داده بشه وحود ندارن و غیب شدن.
حالا من می خوام یک ماژول رو به یه سری صفحه اختصاص بدم در صورتی که الان اون تب نیست کسی میتونه کمک کنه؟
همه ماژول ها بقیه تب هاشون نیست هم ماژول های دیفالت جوملا هم ماژول هایی که نصب کردم
لطفا کمک کنید
زبان مدیریت جوملا رو به انگلیسی تغییر دهید و تغییرات را در ماژول اعمال نمایید. تب ها در زبان en نمایش داده میشن.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)