سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: مشکل با dj classfields جوملا 3

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

Post مشکل با dj classfields جوملا 3

سلام من یک سایت را در 2 هاست مختلف از یک شرکت نصب کردم ولی در نمونه اول سایت کاملا سالم و بدون نقص اجرا می شه ولی در نمونه دوم نقشه گوگل با اخطار جاوا اسکریپت لود نمیشه لازم هستش بدونید هر 2 سایت نمونه کاملا
    کپی یکدیگر هستند و هیچ تغییری در آنها وجود ندارد یعنی یک فایل را در 2 هاست مختلف آپلود کردیم که همچین اتفاقی افتاده است اما کارهایی که انجام دادم تا اکنون که مشکلم حل نشده
    1- سرور نمونه دوم را به سرور نمونه اول که سایت به درستی اجرا می شود جابجا کردیم
    2- سایت در چندین هاست دیگر تست شد و کاملا سالم بود
    حالا یکی از مهندسین عزیز لطفا به من کمک کنه و بگه مشکل از چی هستش

نمونه اول که سالم هستش :
    demo.alborzsoft.org

نمونه دوم که نقشه گوگل نمایش داده نمیشه

alsatiran.com

لطفا و خواهش می کنم اگر کسی کمکی می تونه بکنه چون واقعا خسته شدم و ذهنم دیگه جواب نمیده !
    روی یکی از آگهی ها به دلخواه کلیک کنید در صفحه نمایش داده شده در قسمت موقعیت و درقسمت آگهی های مشابه نقشه می باشد که لود نمی شود

من کامپوننت رو هم به ورژن 3.4 هم آپدیت کردم ولی باز همون مشکل وجود داشت
    یه چیزی که متوجه شدم اینه که :
    وقتی از نمونه سالم با کامپوننت akeaba بکاپ گرفته می شه و فایل از سرور خارج می شه و در جای دیگه نصب میشه گوگل مپ از کار می افته
    و مورد دیگه ای که تست کردم قالب جوم اد پی سی تمپلیت رو هم بصورت اورجینال و بدون هیچ تغییری در سروری که مشکل داره نصب کردم و باز هم گوگل مپ نمایش نداد

مدیر سرور هم بعد از 24 ساعت بررسی مجدد می گه که مشکل از کامپوننت هستش و مشکل ازسمت سرور نیست سایت هایی که این کامپوننت رو دارن بررسی کردن و در اونها هیچ مشکلی نیستش !

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال
    سلام

مدیر سرور لاگ ارورها رو خونده با نتیجه از جمله آخرتون! بگید این لاگ رو در اختیارتون قرار بدن و اینجا ارسال کنید تا بررسی کنم!

موفق باشید

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)