-
چند مشکل رایج در جوملا ؟لطفا راهنمایی کنید یا اینکه بگیئ هزینشو میدم
سلام
من تو سایتم سه تا مشکل دارم
1.کامپوننت ار اس فرم نصب هست که مشکلش این هست که هر کلمه ای رو در فیلد جست و جوش وارد می کنم و تاریخ ابتدا و انتها را تعیین می کنم و دکمه سرچو میزنم هیچ نتیجه ای رو شون نمیده و تمام فیلد های تاریخ هم عد 777 میشه مانند عکس زیر
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
2.مشکل دیگه این هست که قابل من وارپ و از شرکت یوتم هست هر کاری می کنم رمان انتشار مطلب رو نشون نمیده یعنی تاریخشو نشون میده ولی زمانشو نشون نمیده
3.یک کامپوننت هست به نام helpdeskpro من میخواهم یک تغییر کوچک توش ایجاد کنم مثل عکس زیر که موضوع باکسش کشویی بشه وبشه یک سری موارد رو انتخاب کرد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-02-2016 07:28 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
قوانین انجمن : افزوه های تجاری پشتیبانی فنی نخواهند شد
-
-
سلام
1. این مشکل به دلیل استفاده از توابع قدیمی تاریخ هست که در افزونه ها استفاده شده اند! (نسخه جدیدتر آر اس فرم این مشکل رو ندارد!) - اگر نسخه آخر این افزونه رو خواستید من دارم و با قیمت مناسبی در اختیارتون قرار میدم
2. این موضوع بر میگرده به طراحی قالبتون و باید قالبتون کدهاش رو بررسی کرد و مورد مناسب رو روی اون اعمال کرد و نمیشه همینجوری گفت فلان جا اینو بزارید درست میشه!
3. برای این منظور بهتره که از افزونه آر اس تیکت استفاده کنید که راحت تر کاستومایز میشه.
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)