-
تشکر نامه
سلام به همه کاربرای عزیز انجمن
سه سال پیش من به سمت مدیریت محتوا اومدم ! روز اول این انجمن یادمه ! دقیقا هم یادمه چه سوالی هم پرسیدم ! اون سوال هم اینجا پرسیدم هم تو جومینا ! اینجا زود تر به جواب رسیدم - هی سوال بعدی هی سوال بعدی
یادمه تو جومی که پرسیدم مدیریش رسما مسخرم کرد !!! از بالا نگاه کرد . اما بچه های این انجمن مرام داشتند و کمک کردند ! دم همشون گرم ! منم سعی کردم با توجه به رشته و تخصصم خودم بکشم بالا - مرصاد لطف کرد و منو تو قسمت کاربرای ویژه گذاشت ! شاید چیزی نباشه اما برای من خیلی با ارزش بود ! همین باعث شد بتونم سفارشم بگیرم. یکم سرم شلوغ شده و گرفتاری های زندگی دلیل شده کم بیام و به وظیفه ام نرسم که از همه معذرت می خوام . امروز بعد دو هفته اومدم یه چیزی دیدم قلبم شکست! اینو یه کاربر برام ارسال کرده
سلام رفیق منو یادت میاد؟
شما اسمت علی بود فکر کنم!
نمی دونستم هنوز تو انجمنی
ببخشید این حرف رو می زنم ولی حقیقته:
چرا اینقدر وقتت رو هدر می دی میای اینجا همالی؟
ببخشید ها ولی سوال بود
من الان پیشرفت کردم
............................... اسم سایت هاش بود پاک کردم
سرور دارم برای خودم نمایندگی دامنه و.... هستم
280کاربر دارم!
ماهی 2میل در میارم
ولی شما چی؟
موفق باشی
خیلی بده آدم گذشته اش رو فراموش کنه ! از کجا شروع کرده ! ایراد ما ایرانی ها همینه !
من سال پیش از کنار همین انجمن 45 میلیون در آوردم !در حالی که حقوق ماهیانه خودم حساب کنم از این کمتر میشه!!! از همین که اسمم اینجا کاربر ویژه ! یه سفارش فروشگاه داشتم فقط 7 تومن سئو !!!
دوست عزیز اسمتون نیاوردم اما یه چیزی یادتون باشه ! اینکه از کجا شروع کردید !!! گذشته رو هیچ وقت یادتون نره!
دوستان سعی می کنم بیشتر بیام تا یادم نره از کجا شروع کردم
یادمون نره دست بگیریم !!!
فکر کنم وقتش تشکر کنم از مرصاد و همه دوستای که کمکم کردند
موفق باشید
دوستدار شما
علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
2 کاربر زیر از sirati عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
07-11-2016 07:56 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
هرکسی دید خاص خودش رو داره
دیدگاه شما هم قابل احترام هستش
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
هرکسی دید خاص خودش رو داره
دیدگاه شما هم قابل احترام هستش
موفق باشید
سلام مهدی جان !
دیدگاه شما هم محترم ! اما آدم بهش فشار میاد یکی بیاد این حرف به آدم بزنه !! چیزی 100 درصد لایق پدرش به آدم نسبت بده !
این حرف ایشون یعنی هرکسی میاد اینجا و به دوستان کمک می کنه چون مجانی توش پول نیست همالی !!!!
درست دیدگاه ها فرق داره ! اما این دیگه خیلی فرق داره !
موفق باشید
-
-
علی جان من توی همین انجمن و قبلتر انجمن مامبولرن آدمهای زیادی رو دیدم.
آدمهایی که به لحظه ازت تعریف میکنن و فردا فحشت میدن.
آدمهایی که بخاطر اینکه درست راهنماییشون میکنی تصور میکنن که نمیخوایی جواب کاملی بهشون بدی.
آدمهایی که توسط دیگران چپاوول شدن و حالا اومدن انتقامش رو از ما بگیرن!
و ایضا انسانهای شریف زیادی هم دیدم. چه بسا بیشتر از تعداد کمی که شما هم ذکر کردید.
و از همه مهمتر آدم و آدمهایی دیدم که همیشه طرف این افراد رو گرفتن در مقابل من که دوستشون هستم و یا حتی همکارشون!
به هر حال انسانها با هم فرق دارند. نمیشه به خاطر نحوه تربیت خانوادگی و فهم انسانها که خودشون در اون تقصیری ندارن، مجازاتشون کرد!
یکی از عضو ویژه بودن پول در میاره یکی از عضو تیم بودن ضرر هم میکنه!
یکی از ماهی دو میلیون درآمد خوشحاله و میاد به شما فخر میفروشه و یکی با ماهی 4 میلیون درآمد ناراضی هست از وضع فعلیش
سطح آدمها رو از روی سطح انتظاراتشون درک کن!
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)