-
خطای اتصا ل به پایگاه داده علی رغم درست بودن فایل configuration.php و..
یک سایت با جوملا زدم و وقتی خاستم انتقالش بدم تو ارتباط با مای اس کیو ال ارور می داد.
.....Error displaying the error page: Application Instantiation Error
چند بار فایل configuration.php ،یوزر دیتا بیس ،وصل بودن یوزر به دیتا بیس ودسترسی ها ی یوزرونام هاست رو چک کردم .
ولی علی رغم اینکه همه چیز درست بود.خطا ی اتصال به مای اس کیو ال میداد.
سایت و از رو هاست پاک کردم و این دفعه بسته اصلی جوملا رو خاستم نصب کنم رو سرور که بازم هنگام نصب ارور اتصال می ده.
میتونه مشکل از سرور باشه؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-14-2016 10:00 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دوست عزیز از چه طریقی سایت رو انتقال دادید؟
اگر کل فایل هارو زیپ کردید و از MySQL بک آپ گرفتید چک کنید ببینید این فرآیند رو درست انجام دادید؟ اگر هم فقط مورد اول رو انجام دادید باید از دیتا بیس هاتون هم بک آپ بگیرید.
اما توصیه می کنم از افزونه های بک آپ استفاده کنید. افزونه akeeba backup رو نصب کنید و از سایت خودتون بک آپ بگیرید و داخل سایتتون نصبش کنید. این افزونه از سایت شما یه بسته نصبی میسازه به طوری که شما دوباره با فرآیندی مشابه نصب اولیه جوملا مواجه میشید که از شما یک نام پایگاه داده، یوزر و ... می خواد که برای این کار باید به بخش database مدیریت هاستتون برید.
توجه: قبل از بک آپ گرفتن با افزونه ای که بالا گفته شد در بخش کانفیق افزونه پسوند فایل بک آپ رو، روی .zip قرار بدید تا موقع اکسترکت کردن مشکلی براتون پیش نیاد
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
mm.mahmoodian
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
دوست عزیز از چه طریقی سایت رو انتقال دادید؟
اگر کل فایل هارو زیپ کردید و از MySQL بک آپ گرفتید چک کنید ببینید این فرآیند رو درست انجام دادید؟ اگر هم فقط مورد اول رو انجام دادید باید از دیتا بیس هاتون هم بک آپ بگیرید.
اما توصیه می کنم از افزونه های بک آپ استفاده کنید. افزونه akeeba backup رو نصب کنید و از سایت خودتون بک آپ بگیرید و داخل سایتتون نصبش کنید. این افزونه از سایت شما یه بسته نصبی میسازه به طوری که شما دوباره با فرآیندی مشابه نصب اولیه جوملا مواجه میشید که از شما یک نام پایگاه داده، یوزر و ... می خواد که برای این کار باید به بخش database مدیریت هاستتون برید.
توجه: قبل از بک آپ گرفتن با افزونه ای که بالا گفته شد در بخش کانفیق افزونه پسوند فایل بک آپ رو، روی .zip قرار بدید تا موقع اکسترکت کردن مشکلی براتون پیش نیاد
موفق باشید
با عرض سلام
ممنون از توجهتون.اتفاقا موقع نصب بسته نثصبی خود جوملا هم ارور وصل نشدن به دیتا بیس و میده.در صورتیه که تمام موارد رو چندبار چک کردم و قبلا هم با این خطا مواجه نمی شدم.
بیشتر سوالم اینجاست که مشکلات سرور (مثل نسخه ی mysql یا فعال بودن magic quotes) ممکنه با عث همچین اروری بشه؟
اخه از درست بودن مواردی که گفتید مطمینم.
-
-
نام هاست رو برسی کنید ببینید شاید localhost نباشه
داخل mysql database نام هاست رو برسی کنید(mysql host) اگر localhost نبود مشکل از اینجاس
اگر نام همون localhost بود روی یک هاست رایگان امتحان کنید ببینید بازم به مشکل بر میخورید؟
مورد دیگری هم که هست شما باید یوزر رو به دیتابیس وصل کنید و بهش دسترسی بدید. این مورد رو هم چک کنید. چون این مورد فقط داخل هاست هست و روی لوکال معنی نداره
طبق این آموزش پیش برید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
ویرایش توسط mm.mahmoodian : 07-15-2016 در ساعت 10:22 AM
-
-

نوشته اصلی توسط
hamed0
یک سایت با جوملا زدم و وقتی خاستم انتقالش بدم تو ارتباط با مای اس کیو ال ارور می داد.
.....Error displaying the error page: Application Instantiation Error
چند بار فایل configuration.php ،یوزر دیتا بیس ،وصل بودن یوزر به دیتا بیس ودسترسی ها ی یوزرونام هاست رو چک کردم .
ولی علی رغم اینکه همه چیز درست بود.خطا ی اتصال به مای اس کیو ال میداد.
سایت و از رو هاست پاک کردم و این دفعه بسته اصلی جوملا رو خاستم نصب کنم رو سرور که بازم هنگام نصب ارور اتصال می ده.
میتونه مشکل از سرور باشه؟؟
سلام!
به کجا دارید منتقل میکنید؟ به سرور آنلاین یا سرور محلی؟! این رو دقیقاً مشخص نکردید!
اگر سرور محلی جواب سوال من هست:
1. بررسی کنید mysql ران شده است یا خیر؟
2. اطلاعات ارتباطی که وارد میکنید چه میزنید!؟ (از چه شبیه سازی استفاده میکنید در چه سیستم عاملی؟)
اگر سرور آنلاین هستید:
1. پنل شما چیست؟
2. یوزر و پسورد را صحیح وارد میکنید؟
3. آدرس ارتباطی را چه میزنید و از مدیر سرور سوال کنید که کاستومایز نکرده باشند (برای مسائل امنیتی)
4. یوزر را به دیتابیس متصل کرده اید؟! دسترسی کافی به یوزر داده شده است ؟
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
سلام!
به کجا دارید منتقل میکنید؟ به سرور آنلاین یا سرور محلی؟! این رو دقیقاً مشخص نکردید!
اگر سرور محلی جواب سوال من هست:
1. بررسی کنید mysql ران شده است یا خیر؟
2. اطلاعات ارتباطی که وارد میکنید چه میزنید!؟ (از چه شبیه سازی استفاده میکنید در چه سیستم عاملی؟)
اگر سرور آنلاین هستید:
1. پنل شما چیست؟
2. یوزر و پسورد را صحیح وارد میکنید؟
3. آدرس ارتباطی را چه میزنید و از مدیر سرور سوال کنید که کاستومایز نکرده باشند (برای مسائل امنیتی)
4. یوزر را به دیتابیس متصل کرده اید؟! دسترسی کافی به یوزر داده شده است ؟
موفق باشید
باتشکر از همتون.مثل اینکه مشکل مربوط به کش بود.که فایل ها با همون تنظیمات روی لوکال بالا میومد.بعد از حذف کش مشکل درست شد.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)