-

نوشته اصلی توسط
دانشور
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[SIZE=4]با سلام دوباره برنامه wamp رو نصب کردم و مشکل قبلی برطرف شد ممنون از راهنمایی شما
اما بعد از نصب برنامه مدیریت محتوای جوملا برروی سرور مجازی در زمان ورود به سایت و دادن نام کاربری و رمز عبور به جای وارد شدن به قسمت مدیریت به یک بخش بدون منوها وگزینه های مربوط وارد شد که فقط در بالای ان بنر سایت جو ملا به چشم میخورد و همین
با اهدای سلام و ادب .
دوست عزیز از نسخه چند جوملا استفاده میکنید ؟
لطفا در صورت امکان از صفحه فوق یک عکس قرار دهید .
همچنین اگر از جوملا 3 استفاده میکنید بسته بروز رسانی را یک بار بر روی فایل های اکسترکت کنید .
قبل از انجام هر کاری در صورتی که اطلاعات مهمی در وب سایت خود دارید همیشه بک اپ تهیه نمائید .
موفق باشید .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-22-2016 06:21 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
از نسخه جوملا 2.5 استفاده میکنم
هر چه سعی کردم نتونستم عکسی اپلود کنم شاید نمیدونم به چه شکل باید url اون رو بنویسم
ایا باید برای نصب جوملا 3.5 (این برنامه رو هم دانلود کردم ) جوملا 2.5 نصب شده رو uninestal کرد
ویرایش توسط دانشور : 07-22-2016 در ساعت 12:21 PM
-
-
دوست عزیز می توانید عکس تان را در اپلود سنتر ها اپلود کنید و لینک مستقیم را در اینجا قرار دهید .
توصیه می کنم نسخه جوملا 3 را نصب و تست نمائید .
موفق باشید .
-
-
سلام دوست عزیز چون جوملا مثل وردپرس نیست جوملا به آموزش اولیه نیاز داره بهتره اول یک آموزش ببینید
joomlairan.com
این سایت خوبی برای یادگیری هست بنظرم و شاید بدردت خورد و یک نکته دیگه هم بهتره روی جوملا 3.5 آموزش ببینید تا 2.5
-
-
سلام
من در حال یادگیری جوملا هستم که با ارور عدم ارتباط با پایگاه داده مواجه شدم . لطفاً راهنمایی کنید .
جوملای 2.5 و ومپ سرور کار می کنم.
[IMG][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][/IMG]
ممنون[IMG][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][/IMG]
ویرایش توسط majidt67 : 07-23-2016 در ساعت 07:54 AM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)