-
مشکل در مراحل نصب جوملا
با سلام واحترام
برای اولین بار خواستم یک سایت طراحی کنم به همین خاطر از برنامه مدیریت محتوا جوملا 2.5 به سفارش یکی از اشنا ها استفاده کردم و قصد داشتم این برنامه رو با سرور مجازی و به کمک برنامه examp مدیریت کنم موارد اولیه رو انجام دادم و وارد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] شدم و مدیریت محتوا رو استارت کردم بعد از انتخاب اولین گزینه که انتخاب زبان فارسی است برنامه جوملا دیگر به قسمت بعدی نرفت و در همان جا مشغول load شدن باقی ماند حتی حدود 20 دقیقه هم صبر کردم ولی به بخش بعد نرفت سیستم عامل کامپیوترم 7 است و همینطور اخرین نسخه examp رو دانلود کردم می خواستم دلیل این مسئله رو بدونم
با تشکر[/QUOTE]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-15-2016 03:04 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
ابتدا مرورگر رو عوض کنید همچنین کش رو هم پاک کنید و دوباره امتحان کنید.
اگر نشد برنامه های wamp یا xampp امتحان کنید.
-
-
مرور گر رو تغییر دادم واز فایر فاکس به جای کروم استفاده کردم حتی از اینترنت اکسپلورر هم استفاده کردم ولی مشکل حل نشد تنها یک نکته در بالای قسمت مربوط به انتخاب زبان این مسیر به صورت توجه سه بار تکرار شده
Notice: Array to string conversion in C:\xampp\htdocs\h.applied researches\libraries\joomla\registry\registry.php on line 342
-
-

نوشته اصلی توسط
دانشور
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مرور گر رو تغییر دادم واز فایر فاکس به جای کروم استفاده کردم حتی از اینترنت اکسپلورر هم استفاده کردم ولی مشکل حل نشد تنها یک نکته در بالای قسمت مربوط به انتخاب زبان این مسیر به صورت توجه سه بار تکرار شده
Notice: Array to string conversion in C:\xampp\htdocs\h.applied researches\libraries\joomla\registry\registry.php on line 342
h.applied researches نام پوشه ای هست که در htdoc درست کردم اگه ایندو مورد به پیداشدن مشکل کمک میکنه لطفا راهنمایی کنید
-
-
دوست عزیز این اولین تجربه شما داخل جوملاست و به خاطر این اتفاق واقعا متاسفم.
لطفا ورژن xampp تون رو هم بگید. به نظرم بسته نصبی جوملا 3.5 رو هم دانلود کنید سعی کنید اونو نصب کنید تا بقیه دوستان بیان مشکل شمارو بر طرف کنن. چون من دقیقا علت این اررور رو نمیدونم ممکن به علت ناهمخوانیه ورژن php زمپ با جوملا باشه
موفق باشید
-
-
ورژن xampp نصب شده برای برنامه مدیریت محتوا جوملا 3.2.2 است
-
-
سلام
زمپ رو آنیستال کنید و ومپ رو نصب کنید!
توجه کنید ومپ برای سیستم عامل ویندوز نیاز داره که شما از مایکروسافت هم یه چیزی دانلود کنید که توی زمان دانلود ومپ بهتون لینک داده میشه
موفق باشید
-
-
با سلام خدمت تمام بزرگان
بنده وب سایتی دارم که با جوملا ورژن یک بدرستی کار میکرد بعد از اینکه آن را به ورژن جدید آپدیت کردم دیگر قسمت ادمین سایت بالا نمی آید و پس از وارد کردن یوزر و پسورد فقط یک صفحه سفید نمایش داده می شود با توجه به اینکه من در استفاده از جوملا تازه کار هستم در صورت امکان بنده را راهنمایی فرمائید با تشکر.
-
-
سلام
خوش آمدید
صفحه سفید یعنی یک خطا بوجود آمده!
از مدیر سرور بخواهید براتون display_error رو روشن کنند! و پیغام خطایی که میبینید را در اینجا قرار بدید تا پاسخ بدهم.
ضمناً اگر یک تاپیک جداگانه برای این منظور ایجاد کنید بسیار عالی خواهد بود! چون موضوع شما از این موضوع جداست!
موفق باشید
-
-
[SIZE=4]با سلام دوباره برنامه wamp رو نصب کردم و مشکل قبلی برطرف شد ممنون از راهنمایی شما
اما بعد از نصب برنامه مدیریت محتوای جوملا برروی سرور مجازی در زمان ورود به سایت و دادن نام کاربری و رمز عبور به جای وارد شدن به قسمت مدیریت به یک بخش بدون منوها وگزینه های مربوط وارد شد که فقط در بالای ان بنر سایت جو ملا به چشم میخورد و همین
ویرایش توسط دانشور : 07-22-2016 در ساعت 05:01 AM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)