-
استفاده از یک جوملا در دامین و ساب دامین
سلام
من یک سایت جوملایی دارم. اخیرا به علت تغییراتی که در ظاهر سایت دادم حالت ریسپانیسو اش داخل گوشی ها خیلی ناجور شده. برای طراحی سایت از فریم ورک گانتری استفاده می کنم. حالا به خاطر ظاهر بد سایت و بعد از گشتن توی اینترنت 2 تا راه حل پیدا کردم.
1- خارج کردن سایت از حالت ریسپانسیو و نمایش اون به صورت دسکتاپی ( یعنی داخل گوشی باید زوم بشه )
2- انتقال بازدید کننده به یک نسخه مخصوص موبایل
الویت مورد 1 بود که متاسفانه بعد از جست و جو داخل سایت خود راکت تم و گانتری به نتیجه ای نرسیدم که بتونم اون رو غیر فعال کنم.
اما برای مورد 2 رفتم سراغ کامپوننت های ایجاد نسخه موبایل که اصلا جالب نبود و ترجیح میدم خودم درستش کنم. الان تنظیم کردم که اگر با حالت گوشی وارد سایت شد به یک ساب دامین مثل زیر دایرکت بشه
اما حالا چند تا مسئله پیش میاد
الف) روی ساب دامین چی کار کنم؟ اگر بخوام یک جوملا دیگه نصب کنم علاوه بر دوبرابر شدن حجم مصرفی هاست باید مطالب رو دوبار ایجاد کنیم که واقعا دردسره حالا جدا از این ماژول ها کامپوننت ها و ... هم هستن. راه حل دیگه ای که هست استفاده از جوملای دامین اصلیه اما خب چجوری؟
توی این مورد اگر دوستان بتونن کمک کنن عالیه
ب) این مورد خیلی به جوملا مربوط نیست اما میگم اگه کسی بلد بود لطف کنه و بگه ممنون میشم. در حالتی که فرد آدرس صفحه اول سایت رو بزنه مشکلی نیست چون به صفحه اول سایت در حالت گوشی میره اما اگه مستقیم آدرس صفحه ای رو بزنه به صفحه اول سایت میره که مشکل سازه. کسی میدونه بعد از حل شدن مشکلات بالا چطوری میتونم در نسخه گوشی به همون آدرس بفرستم؟
حالا اگر کسی راهی برای انجام مورد 1 داشت که چه عالی چون دردسر کمتری داره و اگر نه مورد دوم
مرسی که این متن طولانی رو خوندید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-12-2016 09:28 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
مشکل شما با استفاده از sef404sh حل میشه! و میتونید یک قالب ویژه موبایل ایجاد کنید و اون رو به این کامپوننت بدید و سایت در موبایل با اون قالب باز میشه که امتیاز خیلی مناسبی هم برای موبایل در اون شرایط به شما در سئو داده میشه و از نظر گوگل خیلی اینکار شما خدا پسندانه هست :دی
موفق باشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)