همون بخونید کاملا متوجه میشید
اصلش یکی
هسته فرق کرده

همون بخونید کاملا متوجه میشید
اصلش یکی
هسته فرق کرده
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
عزیز عذر میخوام هی سوال میکنم.نوشته اصلی توسط sirati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه با تیم ویور بیاین تو سیستمم 2 تا سوال دارم برای قالب که برام درست کنین باید هزینه کنم؟
نمی رسم فداتشم
قالب آماده بخوای بخری
نهایت بیست تا سی تومنه
قالب آماده گرافیک جوملا سرچ کن تو گوگل
موفق باشید
قالب دارم. هر کار میکنم نصب نمیشه میگه ناتوان در نصب. همون که لینکشو گذاشتین.
و یکی دیگه هم گرفتم واسه 3.5 همینو میگه.
اون بسته نصبی
بسته نصبی رو مثل یه جوملا نصب می کنند
یه سرچ بزن
موفق باشی
سلامنوشته اصلی توسط rezac [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از سوال آخر اول بهتون جواب میدم! اگر شما وردپرس دوست دارید همین الان جواب رو ول کنید برید سراغ وردپرس! من به شخصه از هر سیستمی به وقتش استفاده میکنم و از وردپرس هم بدم نمیاد با اینکه جوملا کار هستم! دروپال و لایف ری و ... هم همینطور! هر کسی یک سلیقه ای داره و با یک چیزی عادت کرده کار کنه و عموماً توی اینترنت میخونید که فلان چیز بهتره یا فلان چیز راحت تره! من به شخصه با توجه به هدف سایت و نیازی که در سایت حس میشه انتخاب میکنم و این حرفها که این بهتره و اون بهتر و ... رو صد من یک غاز میدونم! شما نمیتونید فتوشاپ رو با ایلستراتور مقایسه کنید و یا کورل نرم افزارش رو منتشر نکنه چون فتوشاپ کار میکنن!!! هر چیزی جایگاهی داره و لطفاً این سوال کودکانه رو سعی کنیم که کنار بگذاریم!
1. نسخه جوملا در حال حاضر 3.6.0 هست که آخرین نسخه هست و پیشنهاد هم همین هست که استفاده بشه ازش!
2. هر سیستمی در حال ارتقای روزانه هست! شما سیستم عاملها رو نگاه کنی نسخه های مختلف دارن! شما اگر از ویندنوز ایکس پی استفاده کنید از نسخه قدیمی استفاده میکنید و از مزیتهای نسخه جدید که ویندوز 10 هست کنار کشیدین! اگر شما از ویندوز ایکس پی استفاده کنید باگهای امنیتی شما برطرف نمیشه! (این موضوع برای وردپرس هم هست! و هر نرم افزار دیگه ای!)
نسخه RC یعنی Release Candide که خب از معنی این دو واژه مشخص هست یعنی چی و برای استفاده عمومی منتشر نمیشه!
عدد سوم در نسخه که از سمت راست میشه اولی یعنی برطرف کردن باگهای امنیتی و نرم افزاری در اون نسخه. عدد اول هم از سمت چپ یعنی سری نرم افزاری - عدد میانی هم یعنی نسخه از سری
در حال حاضر نسخه جوملا 3.6 هست و احتمالاً نسخه بعدی 3.6.1 خواهد بود که باگهای احتمالی که گزارش میشن رو برطرف میکنه! و جوملا در آینده (حدوداً آپریل) به سری 4 خواهد رسید!
ویرایش توسط مهدی. : 07-25-2016 در ساعت 11:56 AM
علاقه مندی ها (Bookmarks)