-

نوشته اصلی توسط
rezac
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام.
دوستان من تازه اومدم تو کاره جوملا. چند تا سوال دارم که ممنون میشم اگه جوابمو بدین.
1_ کدوم ورژن جوملا رو نصب کنم؟ 2.5 یا آخرین ورژن ؟
2_ این که همون ورژن 2.5 رو نگه دارم تا آخر و اصلا آپدیتش نکنم مشکلی پیش میاد؟
چرا این همه ورژن داره جوملا؟
دانلود جوملا 2.5
1. دانلود: جوملا 2.5.13 فارسی منتشر شد
2. دانلود: جوملا 2.5.9 فارسی منتشر شد
3. دانلود : جوملا 2.5.7 فارسی منتشر شد
4. دانلود : جوملا 2.5.4 فارسی منتشر شد
5. دانلود : جوملا 2.5.1 فارسی منتشر شد
6. فعالیت تیم جوملا فارسی در جوملا 2.5
7. جوملا 2.5.0 rc1 منتشر شد
8. جوملا 2.5 بتا 2 منتشر شد
9. جوملا 2.5 بتا 1 منتشر شد
این فقط ورژنای 2ش!!!
بنظرتون همون وردپرس راحت تر نیست؟
سلام
از سوال آخر اول بهتون جواب میدم! اگر شما وردپرس دوست دارید همین الان جواب رو ول کنید برید سراغ وردپرس! من به شخصه از هر سیستمی به وقتش استفاده میکنم و از وردپرس هم بدم نمیاد با اینکه جوملا کار هستم! دروپال و لایف ری و ... هم همینطور! هر کسی یک سلیقه ای داره و با یک چیزی عادت کرده کار کنه و عموماً توی اینترنت میخونید که فلان چیز بهتره یا فلان چیز راحت تره! من به شخصه با توجه به هدف سایت و نیازی که در سایت حس میشه انتخاب میکنم و این حرفها که این بهتره و اون بهتر و ... رو صد من یک غاز میدونم! شما نمیتونید فتوشاپ رو با ایلستراتور مقایسه کنید و یا کورل نرم افزارش رو منتشر نکنه چون فتوشاپ کار میکنن!!! هر چیزی جایگاهی داره و لطفاً این سوال کودکانه رو سعی کنیم که کنار بگذاریم!
1. نسخه جوملا در حال حاضر 3.6.0 هست که آخرین نسخه هست و پیشنهاد هم همین هست که استفاده بشه ازش!
2. هر سیستمی در حال ارتقای روزانه هست! شما سیستم عاملها رو نگاه کنی نسخه های مختلف دارن! شما اگر از ویندنوز ایکس پی استفاده کنید از نسخه قدیمی استفاده میکنید و از مزیتهای نسخه جدید که ویندوز 10 هست کنار کشیدین! اگر شما از ویندوز ایکس پی استفاده کنید باگهای امنیتی شما برطرف نمیشه! (این موضوع برای وردپرس هم هست! و هر نرم افزار دیگه ای!)
نسخه RC یعنی Release Candide که خب از معنی این دو واژه مشخص هست یعنی چی و برای استفاده عمومی منتشر نمیشه!
عدد سوم در نسخه که از سمت راست میشه اولی یعنی برطرف کردن باگهای امنیتی و نرم افزاری در اون نسخه. عدد اول هم از سمت چپ یعنی سری نرم افزاری - عدد میانی هم یعنی نسخه از سری
در حال حاضر نسخه جوملا 3.6 هست و احتمالاً نسخه بعدی 3.6.1 خواهد بود که باگهای احتمالی که گزارش میشن رو برطرف میکنه! و جوملا در آینده (حدوداً آپریل) به سری 4 خواهد رسید!
ویرایش توسط مهدی. : 07-25-2016 در ساعت 11:56 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
07-25-2016 11:54 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)