-
مشکل در رفتن به مرحله بعد
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خسته نباشید امروز قصد نصب جوملا ورژن 3.5 رو داشتم ، قسمت اول که اطلاعات و ایمیل مدیر ارشد و نام کاربری و... رو می خواد من همه رو درست وارد کردم بعدش که روی دکمه ی آبی رنگ که نوشته ادامه میزنم ، یک لحظه عکس لودینگ میاد دوباره میره وهیچی نمیشه هرچقدر که وایسایدم شاید بره نمیرفت میشه کمکم کنید بفرمایید مشکل چیه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-17-2016 09:18 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دوست عزیز یکم اطلاعات بدید. شما هرچی بیشتر به ما اطلاعات بدید بهتر می تونیم کمک کنیم.
داخل لوکال کار می کنید یا هاست؟
ورژن php تون چنده؟
یکبار هم تغییر مرورگر و پاک کردن کش رو امتحان کنید.
داخل اینترنت هم آموزش های مربوط به نصب جوملا رو هم مطالعه کنید و طبق اون پیش برید
موفق باشید
-
-
سلام توی هاست می خوام نصبش کنم چیز دیگه ای هم روش نصب نیست و ورژن php هاست 5 هستشPHP version: 5.6.23
MySQL version: 5.6.30
ویرایش توسط mmxtrox : 07-18-2016 در ساعت 02:14 AM
-
-
کسی نبود؟ کمکی کنه وسط نصب قطع میشه
-
-
مرورگر رو هم عوض کردید؟
یکبار همه موارد روی هاست رو پاک کنید و دوباره بسته نصبی رو دانلود کنید و آپلود کنید. از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چون بعد صفحه اول نصب اتفاق میوفته مورد عجیبیه
موفق باشید
-
-
سلام
JSON در سرور شما فعال هست ؟ خودتون از phpinfo ببینید! مدیر سرورهای امروزی جوابشون ندید بله هست!
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
mmxtrox
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خسته نباشید امروز قصد نصب جوملا ورژن 3.5 رو داشتم ، قسمت اول که اطلاعات و ایمیل مدیر ارشد و نام کاربری و... رو می خواد من همه رو درست وارد کردم بعدش که روی دکمه ی آبی رنگ که نوشته ادامه میزنم ، یک لحظه عکس لودینگ میاد دوباره میره وهیچی نمیشه هرچقدر که وایسایدم شاید بره نمیرفت میشه کمکم کنید بفرمایید مشکل چیه؟
سلام دوست عزیز
چون فرمودین در هاست دارین کار میکنید عرض میکنم که قبل از اینکه کاری انجام بدین همون بسته نصبی رو با وب سرور ومپ تست کنید اگه مراحل نصب رو به خوبی گذرونید بعد به دنبال مشکلات دیگه باشبد اگه بازم مشکل داشتبن در نصب بسته نصبی خریداری شده یا رایگانتون مشکل داره
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)