-
مشکل در اپگرید از 3.6.1 به 3.6.2
سلام جوملای من به صورت خودکار اپگرید نمی شد و من بجای این که Joomla_3.6.1_to_3.6.2-Stable-Patch_Package رو نصب کنم
Joomla_3.6.x_to_3.6.2-Stable-Patch_Package رو نصب کردم حالا نمی دونم مشکلات من از اینه یا نه که درقسمت مطالب نه میشه مطلب جدید ایجاد کرد
نه مطالب قبلی رو ویرایش کرد در واقع وقتی مطلب جدید رو حاظر میکنی یا مطالب قبلی رو ویرایش میکنی دکمه ذخیره کار نمی کنه
در واقع هیچ کدوم از دکمه ها در اون مرحله کار نمیکنه .
حالا باید چی کار کنم؟ دوباره خواستم Joomla_3.6.1_to_3.6.2-Stable-Patch_Package رو نصب کنم نشد و Joomla_3.6.2-Stable-Update_Package هم همین طور.
لطفا سریع جواب بدید ممنون.
ویرایش توسط anytech : 08-07-2016 در ساعت 12:26 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-07-2016 12:21 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
البته یه چیز های توی بخش issues گیت هاب دیدم مثل این که یه باگ توی این نسخه است
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اساتید لطفا راهنمایی کنید
-
-
سلام دوست عزیز ورژن مورد نظر شما مشکل داره ک کمپانی جوملا هم بلافاصله نسخه بعدی رو منتشر کرد برای این ک مشکل شما برطرف بشه برای اینکه جوملانونو بتونین اپدیت کنید از منوی کامپونتت ها و زیر منوی ارتقای جوملا رو بزنین اگه مقداری برای اپدیت نبود ی گزینه داره به اسم پاک کردن کش اون رو بزنید اخرین ورژن موجود جوملا رو براتون میاره و دکمه بروز رسانی رو انجام بدین اگه دکمه هاتون کار کرد از این طریق نسخه جایگزین میشه و بروز رسانی انجام میشه
در غیر این صورت بک اپ قبل از بهم ریختگی سایتتونو اگه دارین برگزدونید اگه نه و تاریجشو میدونین به شرکت هاستی ک خریداری کردین بگین برگردونه و بغد از اون این مراحلو برید و مستقیم اخرین ورژن رو اپدیت کنید ( البته سعی کنید همیشه جوملاتونو دو نسخه از اخرین اپدیت عقب نگه دارین که بتونید از افزونه های موجود استفاده کنید )
موفق باشید
-
کاربر مقابل از aminomidvaar عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
بک اپ ها موجود فقط تا 3.6.1 هست بقیه خیلی قدیمیه
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)