با سلام من یک قالب رایگان روی جوملا 3.5 نصب کردم (تنها خود قالب نه بسته نصبی) ولی وقتی بهنوان قالب پیش فرض قرار میدم صفحه با خطا مواجه میشه لطفا راهنمایی کنید

با سلام من یک قالب رایگان روی جوملا 3.5 نصب کردم (تنها خود قالب نه بسته نصبی) ولی وقتی بهنوان قالب پیش فرض قرار میدم صفحه با خطا مواجه میشه لطفا راهنمایی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
این خطا نمایش داده میشهWarning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/albumvah/public_html/libraries/joomla/session/handler/joomla.php on line 45
Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/albumvah/public_html/libraries/joomla/session/handler/joomla.php on line 48
Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/albumvah/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 908
Error displaying the error page: Application Instantiation Error: Failed to start the session because headers have already been sent by "/home/albumvah/public_html/libraries/joomla/session/handler/joomla.php" at line 45.
درود
قالب مذکور رو روی لوکال نصب کنید ببینید بازهم خطا میده؟
من کییکو استار نصب نکردم ها فقط خود قالب رو
میدونم
ممکنه از تداخل یا هاست باشه
اگر روی لوکال مشکلی نداره ایراد از هاست هست
اگر روی لوکال هم خطا دارید مشکل از تداخل قالب با بسته ی نصبیتون هست
سلام خدمت دوستان عزیز من هم میخوام این قالب نصب کنم ولی موقع نصب این ارور میده !! (( JInstaller: :نصب: فایل نصب XML جوملا یافت نشد ))
خطا
ناتوان در یافتن بسته نسبی
و اینکه ایا این قالب برو روی جوملا 3.5 نصب میشه ؟ اگه نصب نمیشه لطف یه قالب فروشگاه کارت شارژ معرفی کنید شبیه به این و دیزاینش جالب باشه که بر روی جوملا 3.5 نصب بشه ممنون
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درودنوشته اصلی توسط 30irwan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست گرامی این اسکریپت هست نه قالب!به سیستم مدیریت حتوای جوملا هم هیچ ربطی نداره
شما باید مثل یک بسته ی نصبی نصبش کنید
موفق باشید
دوست من قالب از کجا گیر بیارم ؟ لطف میکنید معرفی کنید زیاد گشتم چیز جالبی پیدا نکردم واسه فروشگاه کارت شارژ
شما برای انجام این کار نیاز به cms ندارید!اگه سایت ساده میخواید بهتره از همین اسکریپت ها استفاده کنید
اما اگه پیشرفته تر و بزرگتر به همراه مطالب و . . . . .میخواید پیشنهاد میشه hika serial روی جوملا نصب بفرمایید و تعرفه ها و تنوع خودتون رو توسعه بدید.با این افزونه هر کدی رو میتونید بفروشید مثل سریال آنتی ویروس nod32 , سریال windows کارت شارژ و . . . .
یه پیام شخصی ارسال کردم بی زحمت چک کنیدنوشته اصلی توسط amirparvaneh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)