-
مشكل با ويرايش قالب
سلام
يه سوالي داشتم اگه لطف كنيد و راهنماييم كنيد ممنون ميشم
من يه سايتي با قالب lookSmart دارم كه سايتم با جوملا ورژن 3.3.2 بود و اون را به ورژن 3.5.1 ارتقاء دادم سايتم هم دو زبانه ميباشد الان مشكلم اين است كه در بخش قالب- استايل ها، اين قالب (و قالب زبان انگليسي ) را كه باز ميكنم امكان هيچ تغييري در قالب نيست و دكمه هاي ذخيره و بستن و ... غير فعال(با فشردن دكمه ها هيچ اتفاقي نمي افتد) شده اند البته داخل خود سايت مشكلي براي نمايش ماژولها وجود نداره
لطفا در صورت امكان راهنمايي بفرماييد براي رفع اين مشكل آيا راهي وجود داره (البته اين رو هم بگم در css قالب قبل از بروزرساني سايت يكسري تغييراتي داده ام كه ميخوام تا جاي ممكن اين تغييرات از بين نرود ) لطفا كمكم كنيد اينطوري هيچ تغييري روي قالبم نميتونم بدم و متاسفانه قالب هم ميخوام همين باشه
اينم بگم ساير قالبهاي پيش فرض باز ميشن و دكمه هاي ذخيره و .. در آنها درست عمل ميكنه فقط در اين قالب مشكل هست
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-23-2016 10:04 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
این به دلیل تداخل قالب با نسخه ی جوملا و افزونه های شماست!
از سایت بک آپ تهیه نمایید سپس به جوملا 3.6.2 ارتقا بدید ببینید مشکلتون رفع میشه؟
-
-
سلام وقت بخیر منم یه سوال داشتم اینارو چجوری از سایتم حذف کنم ممنون

l
-
-
از چه قالبی استفاده میکنید؟
-
-

نوشته اصلی توسط
amirparvaneh
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از چه قالبی استفاده میکنید؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
دوتای اولی ماژول هستن میتونید غیرفعالشون کنید
متن آخری به نظر کپی رایت افزونه هست
دموی انلاین از سایت بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد
-
کاربر مقابل از amirparvaneh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
amirparvaneh
دوتای اولی ماژول هستن میتونید غیرفعالشون کنید
متن آخری به نظر کپی رایت افزونه هست
دموی انلاین از سایت بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد
سلام وقت بخیر ماژول هارو یکی یکی غیر فعال کردم متاسفانه همچنان تو سایت بودن میشه لطف کنید اسم ماژول بفرمایید ؟
اگه منظورتون سایته 2pin.ir اینم سایتمه بفرمایید
-
-
این به دلیل تداخل قالب با نسخه ی جوملا و افزونه های شماست!
از سایت بک آپ تهیه نمایید سپس به جوملا 3.6.2 ارتقا بدید ببینید مشکلتون رفع میشه؟
ممنون دوست عزيز
من سايت رو به ورژنهاي ديگه هم ارتقاء دادم و در همه ورژنهاي بيشتر از 3.2.2 چك كردم متاسفانه توي همشون اين مشكل وجود داره به نظرتون چيكار بايد بكنم ؟
به اين ترتيب يعني من نميتونم هيچوقت سايت رو ارتقاء بدم ؟؟؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)