-
نصب نشدن جوملا
من هاستم میگه باید فایلی که آپلود می کنی به قسمت های نیم مگابایت نیم مگابایت تقسیم کنی منم تقسیم کردم وقتی آپلود می کنم و اکسترکت می کنم یه پوشه ایجاد میکنه Joomla_Persian_3.5.1-Stable-Full_Package ولی وقتی میرم به سایت یه ارور میده که عکسش رو گذاشتم

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-28-2016 06:59 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
اول اینکه از نرم افزار cut_ftp استفاده کنید.کارایش بهتره.مثل دانلود منیجر هست.حتی میتونید یک فایل رو تا نصفش آپود کنید و بقیه ش رو بزارید برا یه روز دیگه!
دوم اینکه هاست شما براتون تصمیم نمیگیره.اگه میخواید مستقیم از هاست آپلود کنید باید بگید upload_max_filesize رو به 12 مگابایت افزایش بده
یاحق
-
کاربر مقابل از amirparvaneh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
amirparvaneh
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اول اینکه از نرم افزار cut_ftp استفاده کنید.کارایش بهتره.مثل دانلود منیجر هست.حتی میتونید یک فایل رو تا نصفش آپود کنید و بقیه ش رو بزارید برا یه روز دیگه!
دوم اینکه هاست شما براتون تصمیم نمیگیره.اگه میخواید مستقیم از هاست آپلود کنید باید بگید upload_max_filesize رو به 12 مگابایت افزایش بده
یاحق
فکر کنم مشکل من رو درست متوجه نشدید
مشکل من اینه که من الان آپلود کردم اما وقتی که آپلود می کنم و اکسترکت میشه و اون پوشه تشکیل میشه معمولا باید صفحه ی نصب بیاد وقتی وارد وب سایتم میشه اما اون ارور میاد
-
-
محتویات اون پوشه باید در روت public_html قرار بگیره!تا بتونه فایل نصب رو بخونه
در غیر این صورت برای نصب جوملا باید اسم اون فولدر رو انتهای آدرس سایت بعد / قرار بدید
-
کاربر مقابل از amirparvaneh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
-
-
Warning: require_once(/home/www/m-khalili.ir/public_html/libraries/import.legacy.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/www/m-khalili.ir/public_html/includes/framework.php on line 15
Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/www/m-khalili.ir/public_html/libraries/import.legacy.php' (include_path='.:/usr/local/php5.5/lib/php') in /home/www/m-khalili.ir/public_html/includes/framework.php on line 15
این ارور اومده الان
-
-
برای اولین بار هست همچین مشکلی می بینم
-
-
مشکل از کتابخانه جوملاست.این ارور قبل از نصب پیش اومده یا بعد از نصب؟
از چه بسته ی نصبی استفاده میکنید؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)