سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: مشکل در منو و مطالب سایت.

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

مشکل در منو و مطالب سایت.

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیران و کاربران عزیز.
    لطفا این سایت رو نگاه کنید: tectonics.ir
    من چند تا چیز میخوام:
    1- یه منو شبیه همین منویی که استفاده میکنم، ولی میخوام قابلیت خاموش کردن آبشاری منوها (subtitle) رو داشته باشه. نمیخوام زیرمنو ها نشون داده بشن.
    2- یه مطلبی رو بنویسم، تو سایت هم منتشر بشه و لینک مطلب رو داشته باشم. ولی داخل منوها اون مطلب وجود نداشته باشه و فقط هرجا که لینک مطلب رو برای کاربران میذارم، اون مطلب رو ببینن.
    3- تو صفحه خانه (صفحه اول سایت) میخوام با کلیک روی هر کدوم از این دوتا عکس، وارد یه صفحه ای بشه که تو اون صفحه هم چندتا عکس باشه و با کلیک کردن روی هر عکس یه مطلب خاص که قبلا نوشتم، نشون داده بشه. میتونم به عکسا لینک بدم ولی مشکل اینه که بعد از کلیک روی هر عکس در واقع باید وارد یه منوی دیگه بشم که متاسفانه اون منوی جدید به صورت زیرمنو توی منوها نشون داده میشه. میخوام اون زیرمنو هیچ جای سایت نباشه و فقط وقتی روی لینکش کلیک میکنم اون بخش باز بشه.

سپاس فراوان

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 19 بار در 19 ارسال
    1: از قسمت منوها میتونید نمایش زیر منوها رو روی خیر بزارید
    2:برای این دسته از مطالب میتونید یه مجموعه جدا ایجاد کنید و هرجایی که خواستید لینک بدید
    3:میتونید اون مطلبی که ایجاد کردید براش هیچ منویی در نظر نگیرید و لینکشو برای تصویرتون اعمال کنید

4. کاربر مقابل از amirparvaneh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط amirparvaneh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    1: از قسمت منوها میتونید نمایش زیر منوها رو روی خیر بزارید
    2:برای این دسته از مطالب میتونید یه مجموعه جدا ایجاد کنید و هرجایی که خواستید لینک بدید
    3:میتونید اون مطلبی که ایجاد کردید براش هیچ منویی در نظر نگیرید و لینکشو برای تصویرتون اعمال کنید
    ممنون از پاسختون.
    در مورد اولی: از منوی maximenu ck استفاده میکنم. این قابلیت رو نداره.
    در مورد دومی: این مطالب رو که مینویسم و تو سایت بخشی برای پیدا کردنشون نیست رو چطوری لینکشونو به دست بیارم. آخه هدفم اینه که هیچ بخشی از سایت رو بهشون اختصاص ندم و هر وقت لینک دادم قابل مشاهده باشن.
    در مورد سومی: نمیدونم چطور برای مطلب منو در نظر نگیرم.
    یه سوال دیگه هم دارم: الان تو صفحه ی اصلی سایتم (tectonics.ir) 6 تا عکس قابل کلیک کردن میبینید. همینجوری در قابل یک مطلب قرارشون دادم. و وقتی تو موبایل و تبلت نگاه میکنم خیلی بی نظم هستن. چطور میشه به صورت اصولی و درست در دو ردیف و سه ستون قرارشون بدم؟

بابت پرسیدن این همه سوال ابتدایی عذرخواهی میکنم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)